Kuva: Fotolia

Naiset paljastavat: Salaisuudet, joita pidämme kumppaniltamme

24.06.2017 13:15 - Senja Rapila

Vaikka olisikin pitkässä parisuhteessa, saattaa siinäkin olla salaisuuksia, joita ei tule jaettua kumppanin kanssa.

Voit lukea naisten Women's Health -lehdelle paljastamat salaisuudet alapuolelta:

Hän luulee, että urheilen, mutta en tee sitä oikeasti.

"Poikaystäväni on todellinen terveyshirmu ja salirotta. Olen kaikkea muuta kuin sitä. Hän on tiennyt tämän aina minusta. Ja alusta alkaen suhteessamme se on ollut pienoinen ongelma. Hän menee salille töiden jälkeen, ja minä mussutan herkkuja sohvalla ja katson Netflixiä. Juuri kuin luulin, että tämä järjestely toimi, hän pyysi minua sitoutumaan omaan kunto-ohjelmaan. Hän pyysi minua menemään salille vähintään kaksi kertaa viikossa. Hän jopa maksoi minulle salijäsenyyden. Sen sijaan että olisin mennyt salille, annan ystäväni käyttää korttia. Hän asuu lähelläni ja rakastaa ryhmätunteja. Näytän tilin avulla poikaystävälleni kuinka monella tunnilla olen käynyt, vaikka todellisuudessa len käynyt vain yhdellä joogatunnilla. Hän on niin ylpeä minusta."

Aviomieheni eivät tienneet, että en pysty saamaan orgasmia seksin aikana.

"Suurin salaisuus jonka olen pitänyt molemmilta aviomiehiltäni (olen ollut naimisissa kahdesti) on se, etten pysty saamaan orgasmia seksin aikana. Ensimmäinen aviomieheni yritti kaikkensa, jotta yhdynnästä tulisi minulle tyydyttävää. Hän yritti auttaa minua. Väsyin yrittämiseen. Lopulta teeskentelin, jotta hän tietäisi tehneensä hyvän työn."

Kerroin lopettaneeni tupakoinnin.

"Kun aloin deittailemaan tämänhetkistä aviomiestäni, poltin tupakkaa ja hän tiesi siitä. Kun muutimme yhteen vuotta myöhemmin, hän totesi minulle, ettei hän aio asua tupakoitsijan kanssa samassa taloudessa. Lähinnä sen vuoksi, että hänen perheessään miltei kaikki tupakoivat, ja hän oli huolissaan terveydestäni. Lopetin ja muutin yhteen hänen kanssaan. Mutta jonkun ajan kuluttua aloitin tupakoinnin uudestaan. Joskus poltan yhden tai kaksi tupakkaa päivässä, eikä hänellä ole siitä hajuakaan."

Minulla on ilmoitus pettäjien deittisivustolla.

"Kesän 2015 aikana tajusin, että aviomieheni kahdeksan vuoden ajalta oli pettänyt minua. Olin tyrmistynyt, nöyryytetty ja minua ällötti. Kun selvitimme ongelmiamme, päätin kirjautua Ashley Madison -sivustolle, pettämissivustolle, ja aloitin kuuden kuukauden putken. Se oli paras salainen kosto ikinä! Hän ei vieläkään tiedä, että olen aktiivinen sillä sivustolla."

Lähde: Women's Health

Lue myös: Mikään parisuhde ei ole täydellinen - pariskunnat paljastavat asiat, joita eivät kerro ystävilleen

Lue myös: Ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta - näitä asioita sinulle ei kerrota!

Lue myös: Älä salaa asioita kumppaniltasi - ei tee hyvää terveydellesi

Lue myös: Ällöttävät asiat, joita kaikki naiset tekevät, mutta eivät myönnä - nyt saa nauraa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat