Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat: Asiat, joista emme pidä muissa miehissä

09.08.2017 16:45 - Emmi Moilanen

Miehiä tuntuu ärsyttävän erityisesti ennakkoluuloisuus ja voimakas kilpailuvietti.

Usein kuulee puhuttavan vain naisten välisestä kilpailusta ja kateudesta, joka voi ajaa ystävykset jopa välirikkoon saakka. On kuitenkin totta, että myös miehet kokevat näitä samoja tunteita toisia kaksilahkeisia kohtaan.

Thought Catalog selvitti, mitä asioita ja piirteitä miehet inhoavat saman sukupuolen edustajissa. Suomensimme parhaat kertomukset alle.

Itsepintainen kilpailunhalu

”Liiallinen kilpailunhalu. Kaverillinen kisailu on hyväksi ja pitää motivoituneena, mutta olen tavannut miehiä joiden, on yksinkertaisesti vain pakko olla paras ja voittaa kaikki muut ihan kaikessa mihin ryhtyvät. Tällainen alkaa puuduttaa nopeasti.”

Ennakkoluuloisuus ja asenteellisuus

”Tuomitsevat ääliöt. Treenaat kuntosalilla? Et varmaan osaa sitten edes lukea. Et käy salilla? Heikko. Juot alkoholia? Känniääliö. Et juo alkoholia? Tylsimys. Sitoutunut parisuhteeseen? Tossun alla. Nautit sinkkuelämästä? Liian säälittävä saadakseen naisen. Tunteellinen? Nynnerö. Tunteeton? Juntti. Ihan oikeasti, ketä kiinnostaa?”

“Stereotyyppiset miehekkäät miehet jotka ajattelevat, että tietyt asiat ovat naismaisia tai leimaavat homoksi. Kuten esimerkiksi pidän joskus pinkkiä paitaa, sillä se sopii tumman ihoni sävyyn. Myös viisivuotias tyttäreni lempiväri on vaaleanpunainen ja hän on antanut minulle lahjaksi pinkkejä vaatteita. Pidän niitä ylpeydellä ja lapseni rakastaa sitä. ”

Seksin perässä juokseminen

"Ihan mikä vain käytös, jonka tarkoituksena on saada pesää. Huonot iskulauseet, liiallinen hajusteiden käyttö, valehtelu, vihkisormuksen pois ottaminen ja urheiluautot, jolla yritetään kompensoida jotakin.”

“Ylimieliseksi juntiksi muuttuminen aina, kun heidän täytyy tehdä vaikutus johonkuhun (yleensä naisiin).”

Naisten ahdisteleminen

”Miehet jotka lähestyvät naisia baarissa ja käyvät välittömästi kourimaan ja koskettelemaan.”

“Joka kerta kun menen baariin naispuolisten ystävieni kanssa, joka kerta joku ääliö tulee ahdistelemaan ja yrittää kouria ystäviäni. Kun ystäväni torjuvat yritykset, ahdistelijat yleensä suuttuvat ja lähtevät puolustuskannalle, kun pyydämme heitä poistumaan. Emme tietenkään anna näiden miesten pilata iltaamme mutta toiminta on silti uuvuttavaa. Pahinta on se, että käytös on niin itsepintaista, että olen varma tällaisen keinon toimineen ainakin jossain vaiheessa.”

Sukupuolielinten pilkkaaminen

“Muiden pienistä sukupuolielimistä vitsaileminen. Oikeasti kaverit, kukaan ei valitse omaa elintään. Sitä ei pitäisi hävetä tai ylpeillä sen avulla, sillä et ole tehnyt mitään ansaitaksesi sitä."

Avuttomuus

”Miehet, jotka ovat avuttomia ilman äitiään tai tyttöystäväänsä, joka käyttäytyy myös kuin huolehtiva äiti.”

Lue myös: Ihmiset kertovat: Asiat, joita emme halua kuulla seksin harrastamisen aikana

Lue myös: Naiset kertovat: Asiat, jotka olisimme halunneet tietää ennen avioliittoa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat