Kuva: Fotolia

Pidä intohimon liekki parisuhteessa kuumana - parisuhdeterapeutti vinkkaa 3 päivittäistä tapaa

09.08.2017 21:15 - Emmi Moilanen

Jo lyhyt hempeä hetki aamuisin voi vahvistaa merkittävästi rakkautta ja luottamusta parisuhteessa.

Juhlistamme säännöllisesti syntymäpäiviä, häitä, valmistujaisia tai vaikkapa uuden työpaikan saamista. Tavallisesta arjesta poikkeavien juhlahetkien on tarkoitus antaa saavutuksille hauskanpidon lisäksi myös kunnioitusta ja ansaittua arvostusta.

Parisuhdeterapeutti Todd Creager kirjoittaa YourTango-sivustolla, että myös parisuhteessa tulisi muistaa pitää samankaltaisia rituaaleja yllä intohimon vaalimiseksi.

Kolme päivittäistä neuvoa:

1. Ennen kuin nousette sängystä kohti uuden päivän haasteita, viettäkää hetki rauhassa vällyjen välissä vain halailleen. Jo alle minuutti läheisyyttä riittää vahvistamaan välillänne olevaa tunnesidettä ja tuo tarpeellista lisäenergiaa.

2. Pidä työpäiväsi aikana yksi tai kaksi taukoa, joiden aikana lähetät viestin kumppanillesi ja kerrot hänen olevan ajatuksissasi. Viestien ei tarvitse huokua vain ikävöintiä toista kohtaan, vaan voit olla humoristinen tai pelkästään kysellä, kuinka toisen päivä on sujunut.

3. Varatkaa joka päivä kymmenen minuuttia tunteista puhumiselle. Keskittykää näiden minuuttien aikana vain toisiinne ja puhukaa asioista, jotka ovat sillä hetkellä eniten mielenpäällä. Nämä päivittäiset keskusteluhetket rakkaan kanssa voivat viedä myös parisuhdettanne eteenpäin, sillä mieltä painavat asiat tulevat ilmi heti, eivätkä jää rasittamaan suhdettanne puhumattomuuden takia.

Lue myös: Rakkautta vai leikittelyä? Merkit, joista tiedät hänen olevan sinusta todella kiinnostunut

Lue myös: Miltä rakkaus tuntuu? Asiantuntijat kertovat

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat