Kuva: Fotolia

Vaimo putkaan ja toinen rakastui entiseen - ihmiset paljastavat syyt, miksi katuivat naimisiinmenoa

15.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Vihkipäivän jälkeinen aamu toimi joillekin varsinaisena herätyksenä oman suhteen tilanteesta.

Häät, rakkaus ja onnellisuus kuuluvat yleensä yhteen. Joillekin vihkimisen jälkeinen päivä on valjenut aivan jotenkin muuten kuin rakkaudentäyteisenä. Indy100-julkaisu paljasti syyt, joiden vuoksi ihmiset kertovat katuneensa naimisiinmenoa.

Eräs kertoi katuneensa naimisiinmenoa heti häiden jälkeen. Hän oli ymmärtänyt, että hän ei halua viettää kumppaninsa kanssa koko loppuelämäänsä. Juuri onnelliselle aviomiehelle tuli järkytyksenä taas se, että hänen tuore vaimonsa pidätettiin varkaudesta häiden jälkeisenä päivänä. Toisille taas entinen heila on kävellyt elämään juuri papin aamenen jälkeen. 

"Häiden jälkeen elämääni käveli ihminen, johon olin ollut rakastunut jo 12 vuotta. "

"Suutelin entistä poikaystävääni häiden jälkeen. Tajusin silloin tehneeni massiivisen virheen."

"Entinen vaimoni jätti minut heti häistä seuraavana päivänä. Hän palasi yhteen entisen kumppaninsa kanssa. Luulen, että vaimoni pysyi kanssani vain seremonian vuoksi."

Avioliitto on ollut joillekin myös synonyymi vedonlyönnille. 

"Tämä tapahtui päivä parhaan ystäväni häiden jälkeen. Mies paljasti lyöneensä vetoa kavereidensa kanssa siitä, pääsekö tämä koskaan naimisiin." 

Yleisin syy tuntuu kuitenkin olevan se, että kumppani on tajunnut, ettei välttämättä rakasta omaa puolisoaan. 

"Kaksi ystävääni olivat olleet vuosia yhdessä ennen naimisiinmenoa. Kuitenkin heti häiden jälkeen mies paljasti, että hän ei ollut ikinä rakastanut vaimoaan. He erosivat saman tien." 

"Mieheni joi hieman liikaa häämatkallamme. Hän paljasti humalassa, että ei ollut ikinä halunnut mennä minun kanssani naimisiin. Hän ei kuulemma muista sanoneensa sellaista asiaa."

Lue myös: Paikalliset paljastavat mitkä seikat heitä ärsyttävät turisteissa

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat