Kuva: Fotolia

Miten rikkoa jää ensitreffeillä, jos on kauhusta kankeana? 6 kysymystä pelastavat hiljaisuudelta

02.11.2017 18:00 - Senja Rapila

Kaikki eivät ole supliikkimiehiä ja -naisia ensitreffeillä, vaan joskus jännitys voi ottaa vallan.

Mitä tehdä, jos olet matkalla ensitreffeille uuden ihmisen kanssa, etkä oikeastaan tiedä mistä puhuisit hänen kanssaan? Jos huomaat olevasi kauhusta kankeana jo ennen varsinaista treffipäivää, kannattaa miettiä kysymyksiä valmiiksi, jotka takaavat sen, ettei treffit täyty hiljaisuudella.

Voit lukea Elite Daily -julkaisun vinkit onnistuneisiin ensitreffeihin alapuolelta.

1. Mikä on sinun lempiravintolasi tällä alueella?

Kaikki rakastavat puhua itsestään, joten kysy hänen mielipidettään johonkin asiaan. Kysy hänen lempibaareistaan, konserttipaikasta, drinkistä, eläimestä, mistä tahansa.

2. Pidän paidastasi.

Kehu treffikumppaniasi pienesti, älä siis liian vuolaasti, nimittäin se voi joissain tapauksissa vaikuttaa liian päällekäyvältä tai väkisin väännetyltä. Pieni kohteliaisuus ei koskaan satuta kenenkään tunteita.

3. Oletko matkustellut paljon? 

Jos rakastat itse matkustelua, matkustuksesta puhuminen voi olla hyvä tapa keskustella mahdollisesti yhteisistä kiinnostuksen kohteista. Tässäkin pätee se, että yleensä ihmiset rakastavat puhua itsestään.

4. Oletko katsonut ohjelmaa X?

Jos pidät joistain tv-sarjoista, voit kehittää niistä puheenaiheen ja udella, josko treffikumppanisi pitäisi niistä myös. Sen jälkeen jos löydätte jonkun yhteisen suosikkisarjan, voitte keskustella siitä.

5. Kerro minulle työstäsi.

Ensitreffeillä voi olla mielenkiintoista tietää se, mitä toinen tekee työkseen. Ehkä voit yllättyä positiivisesti siitä, mitä kaikkea hänen työnkuvaansa todella liittyykään.

6. Oletko koskaan murtanut luita?

Tämä kysymys voi taata teille mehukkaita tarinoita, mikäli treffikumppanisi todella on rikkonut ruumiinosiaan. Tästä voitkin jatkaa erikoisten kysymysten listaa; olisitko mieluummin hylje vai laiskiainen?

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mistä naiset valehtelevat ensitreffeillä todennäköisimmin? 8 asiaa

Lue myös: Kannattaako suhdetta jatkaa, jos ensisuudelma on huono? Parisuhdeasiantuntija perustelee

Lue myös: Miehet paljastavat parhaat naisten käyttämät iskutekniikat - "Stondikseni kasvoi kolminkertaiseksi"

Kilpailut

Uusimmat