Kuva: Fotolia

Puolisot paljastivat romanttisimmat teot, joita puoliso on heille tehnyt - lue ihanat tarinat

21.11.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Toisille romantiikka on pieniä tekoja, toiset ovat vieneet yllätyksen äärimmilleen.

Olipa romantiikka sitten pieni yhteinen lounashetki työpäivän välissä tai rauhallinen viikonloppu Pariisissa, kaikki kokevat sen eri tavalla. Insider-julkaisu listasi romanttisia tarinoita, joita pariskunnat ovat tehneet toisilleen. 

Ota vinkit talteen vaikka tulevaa ystävänpäivää tai joulua varten. 

"Ystävänpäivä oli lähestymässä, kun mainitsin tyttöystävälleni etten ole ikinä seurustellut ystävänpäivänä. Sain sinä päivänä lahjaksi yhteensä 25 tyttöystäväni tekemää korttia, jotka kuvasivat kaikkia niitä vuosia, kun olen ollut ilman tyttöystävää." 

"Työskentelin usein yövuorossa. Minun vaimoni heräsi usein kolmen aikaan aamuyöllä vain tuodakseen minulle kuumaa ruokaa. Se oli romanttisinta, mitä olen ikinä kokenut." 

"Minun kaulani poikki kulkee suhteellisen iso arpi, joka on seurausta syöpähoidoista. Kun olimme menossa ulos puolisoni kanssa, yritin etsiä kaulakorua, joka peittäisi arven. Kun puolisoni näki tämän, hän otti kaulakorun käsistäni ja sanoi etten tarvitse sitä. Hänen mielestään olin maailman kaunein nainen heti, kun hän näki minut. Arpi muistuttaa miestäni siitä, että kuinka vahva nainen olen." 

"Mieheni tietää, että rakastan palapelejä. Hän antoi eräänä jouluna minulle lahjaksi palapelin, jonka hän oli tehnyt itse meidän mustavalkoisesta valokuvastamme. Minulta meni melkein koko aamu siihen, että kokosin kuvaa. Kun olin saanut kuvan valmiiksi, mieheni oli kirjoittanut kuvaan hienon kysymyksen. Tulisitko vaimokseni? " 

"Poikaystäväni luuli eräänä iltana, että olin unessa. Hän halasi minua ja kiitti minua siitä, että olen olemassa."

Lue myös: Mitä tehdä, kun suhteen alkuhuuma alkaa huveta? Asiantuntijat kertovat

Lähde: Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat