Kuva: Fotolia

Muista hemmotella itseäsi – 6 vinkkiä kiireisen arjen pysäyttämiseen

14.12.2017 16:15 - Senja Rapila

Ahkerat työmyyrät tai perheelliset ihmiset usein unohtavat hemmotella itseään.

Voit lukea Elite Daily -sivuston vinkit itsensä hemmotteluun alapuolelta.

1. Vietä hemmottelupäivä

Jos haluat hemmotella itseäsi kunnolla, varaa itsellesi hoitolapäivä: käy kauneushoidoissa, saunoissa ja lillu porealtaissa. Ota mukaan kirja, jota voit lukea päivän mittaan.

Vaihtoehtoisesti voit viettää hemmottelupäivän kotona: käy saunassa ja lämpimässä suihkussa, tee tehohoito hiuksille, kasvonaamio, kuori iho, sheivaa kaikki paikat, laita kynnet, kylvetä jalkoja... Mahdollisuudet ovat rajattomat!

2. Viikonlopun irtiotto

Tai edes yhten yön irtiotto on välillä hyvä ottaa. Olipa reissu toiselle paikkakunnalle tai vaikkapa toiseen maahan, matkustelu yksin avartaa mieltä ja rentouttaa. Silloin voit tehdä juuri niitä asioita mitä itse haluat tehdä, eikä sinun tarvitse tehdä kompromisseja matkakumppanin kanssa.

3. Nauti happy hourista

Monet suuntaavat happy hourin perässä baareihin, mutta jos haluat hemmotella mieltäsi, suuntaa rauhalliseen paikkaan, kuten hotellin aulabaariin. Siellä voit tilata itsellesi lasillisen lempijuomaasi ja lukea rauhassa lempikirjaasi.

4. Viiniä ja tapaksia

Joko voit etsiä kotikaupungistasi paikan, joka myy viiniä sekä herkullisia tapaksia, tai sitten voit tehdä niitä kotona. Pieni hemmotteluhetki keskellä viikkoa tai viikonloppuna kruunaantuu viinilasillisella ja herkullisilla naposteltavilla.

5. Pidä joogatuokio

Rentoutuminen arjen keskellä käy hyvinkin treffeistä itsensä kanssa. Jos et ole siis vielä kokeillut joogaa, kannattaa se tehdä nyt. Katso ohjevideoita netistä tai ilmoittaudu tunnille, niin pääset rentotumaan kiireiset arjen keskellä.

6. Käy lempiravintolassasi

Vaikka monet välttelevät ravintolassa käymistä yksin, ei sitä kannata pelätä. Varaa siis pöytä itsellesi lempiravintolastasi ja vietä ihanat ruokatreffit itsesi kanssa. Ravintolaillallisen jälkeen voit mennä kotiin, ja viettää vielä leffa- tai kirjatreffit itsesi kanssa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tee elämästäsi helpompaa ja onnellisempaa – 28 asiaa, jotka kannattaa karsia välittömästi

Lue myös: Oletko liian ankara itsellesi? Lopeta itsesi moittiminen 4 helpon neuvon avulla

Kilpailut

Uusimmat