Ihoa ei kannattaisi kuormittaa turhaan monilla eri tuotteilla, vaan kaikkien ihonhoidossa käytettävien tuotteiden tulisi olla kohdennettuja omalle iholle ja sen ihotyypille.
Khalifi painottaa, että ihonhoidossa kolme tärkeintä asiaa ovat ennaltaehkäisy, kohdennettu hoito sekä ihon suojaaminen.
Avokadon hyvät rasvat tehoavat myös kasvonaamiona.
Kotona vietetty aika mahdollistaa myös erilaiset kauneuden hoitoon liittyvät kokeilut.
Suolan avulla voit hoitaa esimerkiksi hilseilevää päänahkaa.
Hammastahnaa ei tulisi levittää iholle, vaikka uskomuksen mukaan tahna saa finnit ja epäpuhtaudet katoamaan.
Ahkerat työmyyrät tai perheelliset ihmiset usein unohtavat hemmotella itseään.
Monet ovat hurahtaneet varsinkin diy-kosmetiikkahoitoihin.
Monelle miehelle on melkoinen mysteeri, mitä kaikkea naisten kauneudenhoito pitääkään sisällään. Vaikka kaikki naiset eivät kulutakaan aikaa tai rahaa kauneudenhoitoon, olisi miesten hyvä tietää millaista naisen arki toisinaan on.
Ranskalaiset naiset tunnetaan kauneudestaan ja tyylikkyydestään. Mitä me voimme oppia näiltä naisilta?
Tavallisen puhdistusaineen, kuorinnan, kasvoveden ja hoitovoiteen lisäksi markkinoilla on jos jonkinlaisia hoitoja, joita naiset voivat kokeilla saadakseen maailman ihanimman ja sileimmän ihon.
Käytännössä kaikilla on jonain päivänä hieman tummemmat silmänaluset. Jotkut ihmiset kärsivät vaivasta enemmän, mutta heille tarjotaan nyt helppoa niksiä apuun.
Vasta värjättynä hiukset hehkuvat uutta väriä ja ovat parhaimmillaan. Monesti väri saattaa kadota hiuksista jo parin pesun jälkeen. Miten sen voi estää?
Moni meistä harmittelee hiusten latteutta varsinkin sähköistävään talviaikaan. Nyt pieni muutos rutiineissa voi antaa toivotun tuloksen.
Moni käyttää päivittäin deodoranttia, mutta ei tiedä tästä hikihajujen karkottimesta puoliakaan. Lue kiinnostavat faktat dödöstä alta.
Kuivashampoo on pitkähiuksisen pelastus huonona hiuspäivänä. Sillä pystyy taikomaan rasvaisen näköisistä hiuksista jälleen säihkyvän näköiset.