Kuivashampoo ratkaisu moneen hiusongelmaan - lue 5 vinkkiä!

29.10.2014 11:26 - Anna Hopi

Kuivashampoo on pitkähiuksisen pelastus huonona hiuspäivänä. Sillä pystyy taikomaan rasvaisen näköisistä hiuksista jälleen säihkyvän näköiset.

Kuivashampoo on todellinen hittituote, jonka nimeen moni vannoo. Alun perin se kehitettiin tekemään hiuksista puhtaamman oloiset muutamalla suihkaisulla. Se toimii myös yllättävän moneen muuhun hiusongelmaan. Lue hiusasiantuntijoiden vinkit kuivashampoon käyttöön:

Yhdistä lakkaan

Suihkuta toisella kädella hiuslakkaa ja toisella kuivashampoota. Pidä päätä alaspäin suihkuttaessa. Näin saat luotua hiukseen kerroksia, jotka pitävät ja nostavat hiusta tuuheammaksi.

Estä pinnejä liukumasta

Kuivashampoo tuo hiukseen tekstuuria ja estää pinnejä liukumasta hienosta hiuksesta. Pohjusta sillä kampauksesi.

Venytä kampaamokäyntiä

Jos vaaleassa hiuksessa tumma juurikasvu kiusaa, häivytä ongelmaa kuivashampoolla. Kuivashampoo vaalentaa juurikasvun kontrastia - ja voit siirtää kampaamokäyntiäsi taas vähän eteenpäin.

Lisää volyymia

Vaikka pitäisit hiukset suorana, tuo kuivashampoo volyymia kampaukseen kuin kampaukseen. Suihkuta sitä aivan hiuksen tyveen ja pörrötä sormin. Näin saat mukavasti kuohkeutta nopeasti.

Erottele kiharat

Jos teet kiharat tai laineet rullien tai suoristusraudan avulla, niillä on taipumus sotkeutua toisiinsa. Kun suihkutat kiharoihin vähän kuivashampoota, ne pysyvät kauniimmin erillään toisistaan ja kampauksesta tulee runsaamman oloinen.

Lähde: Womens Health Magazine



Huippustailisti antoi äskettäin vinkkinsä, miten voi lannistaa huonon hiuspäivän. Katso lisää hiusvinkkejä täältä.

Kilpailut

Uusimmat