Kuva: Fotolia

Kyllästyttääkö yksin herääminen? 4 merkkiä paljastavat, että olet ollut sinkku liian pitkään

04.01.2018 19:15 - Senja Rapila

Sinkkuelämässä ja parisuhteessa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Vaikka sinkkuelämässä on omat hyvät puolensa, kyllästyy siihenkin jossain vaiheessa. Kun on ollut sinkku tarpeeksi pitkään, alkaa kaipaamaan tietynlaisia asioita elämäänsä - kuten yhteisiä koti-iltoja ja kainaloa, johon käpertyä joka ilta.

Mistä siis tiedät, että olet ollut sinkku jo liian pitkään ja kaipaat elämääsi rakkautta? Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat merkit alapuolelta.

1. Vaikka olet pitkään ollut söpöjä pariskuntakuvia vastaan sosiaalisessa mediassa, huomaat hiljalleen lämpeneväsi ystäviesi suloisille pariskuntaotoksille. Sama pätee siihen, jos näet pariskuntien kuhertelevan julkisilla paikoilla; aiemmin se on ollut oksettavaa, mutta nyt se on lähinnä suloista ja toivot, että koet sen jonain päivänä itsekin.

2. Jos huomaat kaipaavasi jatkuvasti halikaveria ja yöt tuntuvat yksinäisiltä, kertoo se siitä, että olet ollut liian pitkään yksin.

3. Erot satuttavat ja sen jälkeen tarvitsee aikaa parantuakseen. Jos olet pitänyt itsestäsi huolta ja sisäistänyt terveelliset elämäntavat, on se merkki siitä, että olet parantunut. Jos voit henkisesti paremmin ja huolehdit terveydestäsi, onnellisuudestasi ja sydämestäsi, voivat ne olla merkkejä siitä, että olet valmis avaamaan sydämesi jo jollekin toiselle.

4. Huomaat, että olet tyytymätön päivästä toiseen. Menestyt työssäsi, tapaat ystäviäsi, vietät aikaa perheesi kanssa, rakastat harrastuksiasi, mutta olet silti jollain tavalla onneton ja koet, että elämästäsi puuttuu jotain. Voit olla vahva ja itsenäinen, mutta silti onneton, ettei sinulla ole kumppania.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miksi jotkut miehet haluavat vain seksiä, ei parisuhdetta? Ikuisuuskysymykselle vihdoin vastaus

Lue myös: Tutkimus sen todistaa: Naiset ovat sinkkuina onnellisempia kuin miehet

Lue myös: Liika varovaisuus voi olla pahasta: Huonot deittailutavat, joista kannattaa luopua ensi vuonna

Kilpailut

Uusimmat