Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Näin osoitan rakkauteni ilman sanoja

09.01.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Asioiden ja velvollisuuksien hoitaminen vain sen takia, että kumppanin ei tarvitsisi, kielii rakkaudesta.

Rakkauden ilmaisemiseen ei aina tarvita sanoja, vaan kumppanin hellät tunteet voi silloin tällöin aistia pelkästään hänen käytöksensä perusteella.

YourTango kokosi yhteen miesten kokemuksia siitä, millä teoilla he osoittavat sanattomasti rakkauttaan.

Hyvä kuuntelutaito ja vastavuoroisuus

“Olemalla kiltti ja ymmärtäväinen niissä arkipäiväisissäkin keskusteluissa. Hyvän kuuntelutaidon lisäksi on tärkeää osoittaa olevansa tarkkaavainen silloinkin, kun tiedän hänen kohta kertovan minulle jotain, mistä en ole niin kiinnostunut. Hän todennäköisesti toimii samoin omalla kohdallani, joten merkitsee paljon toimia vastavuoroisesti.”

Arkipäiväiset hellyydenosoitukset

“Suutelemalla häntä yllättäen, kun hän kokkaa, siivoaa tai katselee televisiota. Pienet hellyydenosoitukset ovat yksinkertaisempia ja arvokkaampia kuin kalliiden lahjojen tai kukkien jatkuva ostaminen.”

“Yletön halailu silloinkin, kun olisin mieluummin tekemässä jotain muuta.”

”Yhtenä päivänä kehu tai muutama kannustava sana, toisena taas hellä silitys tai suukko kaulalle.”

Pienet lahjat

”Ostamalla hänelle kukkia aina silloin tällöin. Ei tosin juhlapyhinä, vaan valitse tavallinen torstai ja nappaa kukkakimppu matkalla töistä kotiin. Jos kumppanisi kysyy miksi, vastaa että ajatuksesi olivat hänessä ja päätit ostaa kukkia.”

”Emme ole naimisissa, mutta olen ryhtynyt tuomaan tyttöystävälleni pienen välipalan, kun lähden hakemaan häntä kotiin pitkän työvuoron jälkeen. Hän syö töissä, mutta on aina nälkäinen vuoronsa päätteeksi.”

Asioiden hoitaminen siksi, että toisen ei tarvitsisi

”Saimme juuri ensimmäisen lapsemme ja olemme molemmat nyt kotona. Koska hänellä on kädet täynnä ruokkiessaan vauvaa, kokkaan hänelle aamupalan, lounaan ja päivällisen. Tiskaan myös astiat, siivoan kotia ja käyn ostoksilla hakemassa vaippoja aina kun pystyn, jotta hänen ei tarvitsisi.”

Ällöttävien tapojen pitäminen salassa

”En piereskele, syljeskele tai röyhtäile hänen seurassaan pitääkseni romantiikka yllä. Emme koskaan halua tuntea oloamme niin tottuneeksi toistemme kanssa, että emme piilottelisi toisiltamme näitä vähemmän viehättäviä piirteitämme. Toimii meillä hyvin.”

Takapuolen hipelöinti

”Suukotan häntä ja tartun takapuolesta. Hän tosin vihaa sitä, kun koskettelen hänen takapuoltaan julkisesti… sievistelijä.”

Päivittäiset viestit

”Lähetän hänelle töihin viestin lounasaikaan kertoakseni, kuinka paljon kaipaan häntä.”

Lue myös: "Tajusin, että en rakasta häntä enää" - ihmiset kertovat hetkestä, jolloin rakkaus päättyi

Lue myös: Naiset kertovat, miksi päätyivät kosimaan miehiään - lue 8 tarinaa

Lähde: YourTango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat