Kuva: Pixabay

Kun riitelette, älkää antako sen pilata loppupäivää - rauhoita tilanne kekseliäällä tavalla

17.01.2018 20:15 - Senja Rapila

Helpolla keinolla voit rentouttaa kireät välit.

Riitely ei ole koskaan mukavaa puuhaa parisuhteessa, mutta välillä se puhdistaa ilmaa. Riitelyn jälkeen tunteet voivat kuitenkin olla vielä hieman sekaisin, eikä oikein välttämättä löydä hetkessä sitä pohjimmaista rakkauden tunnetta omaa kumppaniaan kohtaan.

Pop Sugar -sivusto onkin vinkannut kekseliään tavan, jolla voit muistuttaa itseäsi ja kumppaniasi rakkaudesta toisianne kohtaan. Kyseessä on hyvien muistojen purkki, johon lisäätte yhdessä jonain päivänä - ennen riitaa tietenkin - ihania ja sydäntä lämmittäviä muistoja suhteestanne.

Purkista voi löytyä esimerkiksi muistoja siitä, kuinka tapasitte, millainen ensisuudelmanne oli, mitä hassua teille tapahtui ensimmäisellä seksikerralla, kuinka teille kävi joskus jotain hauskaa, milloin tunnustitte ensimmäistä kertaa rakkautenne, milloin tiesitte ensimmäistä kertaa rakastavanne ja niin edelleen.

Kun purkki on valmis ja täynnä onnellisia, hyviä muistoja, voi sieltä nostaa riidan päätteeksi vuorotellen muistoja, jotka luetaan ääneen. Muistot eivät vie pois ongelmianne, mutta niiden muistelu auttaa muistamaan mikä on tärkeintä parisuhteessanne: rakkaus toisianne kohtaan.

Keino ei tietenkään ehkä kaikille sovi, eikä kaikkiin riitatilanteisiin, mutta kokeilemisen arvoinen se on ainakin. Esimerkiksi silloin, jos suurempi riita on ohitse ja välillänne on vielä hieman riidanjälkeistä jännitystä. Yhteiset muistot auttavat nimittäin palauttamaan mieleen ne ihanat hetket ja rakkauden tunteen, mitä olet kokenut yhdessä kumppanisi kanssa.

Jos ette riitele usein, voitte myös juhlistaa vuosipäiväänne lukemalla purkista muistoja, joita olette kokeneet vuosien varrella.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Yksinkertaiset teot, joilla suhteesta saa kestävämmän - toteutuvatko omassa liitossasi?

Lue myös: 3 merkkiä siitä, että kommunikaatio tökkii parisuhteessanne - lue myös vinkit tilanteen korjaamiseen

Kilpailut

Uusimmat