Kuva: Shutterstock

Rehelliset merkit siitä, että hän ei ole sinulle se oikea

24.01.2018 11:45 - Reija Saarinen

Pienet merkit saattavat paljastaa todelliset tunteet.

Onko hän minulle se oikea? Siinä lienee kysymys, jota moni, etenkin uudessa suhteessa oleva miettii.

Onneksi on olemassa muutamia sellaisia merkkejä, joista melko varmasti tietää, että suhde on tullut tiensä päähän. Näihin kannattaakin kiinnittää huomiota, sillä jos ne tunnistaa omasta liitostaan, on aika miettiä tarkkaan, kannattaako suhdetta enää jatkaa.

Alla muutamia rehellisiä merkkejä siitä, että hän ei ole sinulle se oikea. Kuulostaako tutulta?

1. Hän ei ymmärrä haaveitasi ja toiveitasi. Hän ei kehota sinua seuraamaan unelmiasi, eikä ole tukenasi silloin, kun mietit mikä olisi paras suunta tulevaisuuden kannalta.

2. Hän tuomitsee sanomisiasi ja tekojasi. Hän ajattelee maailmasta monessa suhteessa eri tavalla, ja myös kertoo sen tasaisin väliajoin.

3. Hän saa sinut toisinaan tuntemaan olosi prinsessaksi, mutta osaa myös painaa sinua alaspäin. Hän ei aina näytä olevan kiinnostunut siitä, miltä sinusta tuntuu.

4. Hän ei saa sinua nauramaan kertomillaan vitseillään.

5. Sinulla ei ole mitään mielenkiintoa vastata hänen viesteihinsä, vaan jätät ne huomiotta. Tämä kertoo tunteiden puutteesta. Totuushan on se, että jos toisesta todella on kiinnostunut, hänen viesteihinsä vastaa heti.

6. Sinusta tuntuu siltä, että hän ei ole se ihminen, jolle haluat kertoa, kun elämässäsi tapahtuu jotain suurta ja jännittävää. Se kertoo siitä, että hän ei ole sinulle niin tärkeä, kuin mitä hänen pitäisi olla.

7. Kaikki hänen kanssaan tuntuu rankalta. Totuus on kuitenkin se, että hyvä suhde ei ole täynnä tuskaa.

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lue myös: Onko aika päättää parisuhde? Merkit, jotka kertovat rakkauden tulleen tiensä päähän

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat