Kuva: Shutterstock

Etkö oikeasti rakasta kumppaniasi? 4 huolestuttavaa merkkiä siitä, että olet tyytynyt häneen

30.01.2018 16:45 - Senja Rapila

Se, että et rakasta kumppaniasi, ei tarkoita ettetkö välittäisi hänestä.

Voit katsoa alapuolelta Elite Daily -julkaisun listaamat merkit siitä, ettet ole rakastunut kumppaniisi.

1. Puhutte, mutta ette kommunikoi.

Parisuhteessa on mahdollista puhua paljon ilman, että puhuttaisiin niistä asioista, joilla on oikeasti merkitystä. Voitte puhua kumppanisi kanssa jatkuvasti, mutta ette kuitenkaan puhu tarpeistanne ja haluistanne suhteessa. Kommunikoinnin suhteen voi myös luovuttaa helposti silloin, jos kokee ettei kumppani kuuntele mitä sinulla on sanottavana.

Jos ette kommunikoi, tarkoittaa se sitä, että olette päättäneet, ettei suhde ole sen vaivannäön arvoinen. Suhteen tärkein ominaisuus on kommunikointi.

2. Ärsytätte helposti toisianne.

Et aiemmin huomannut kuinka ärsyttävä kumppanisi oli, mutta nyt et voi olla huomaamatta pienimpiäkin asioita. Kuka olisikaan voinut tietää, että pizzaakin voi syödä noin äänekkäästi? Tai ehkä se, kun kumppanisi röhkäisee naurun yhteydessä, on mielestäsi nykyään vain noloa, vaikka ennen pidit sitä usuloisena.

Jos kumppanisi saa sinut hermon partaalle pelkästään olemassaolollaan, ehkä silloin olisi aika päästää suhteesta irti. Silloin teillä on mahdollisuus löytää itsellenne kumppanit, jotka arvostavat teitä.

3. Et voi kuvitella tulevaisuutta hänen kanssaan.

Olit aiemmin innoissasi tulevaisuudesta kumppanisi kanssa, mutta nyt et innostu edes pitkästä, yhteisestä viikonlopusta kahdestaan. Myöskään se, että viettäisitte koko loppuelämänne yhdessä, ei saa sinua innostumaan. Olet ehkä jo miettinyt suhteesta lähtemistä.

Jos säännöllisesti mietit eroa ja elämää ilman kumppaniasi, on se jo merkki siitä, että ehkä suhde ei ole enää teitä varten.

4. Tunnet olosi yksinäiseksi suhteessa.

Suurin merkki siitä, että suhde alkaa olla päätöksessään, on se, että tunnet olosi yksinäiseksi suhteessanne. Tämä ei tarkoita sitä että olisit fyysisesti yksin, mutta henkisesti. Sinusta voi tuntua siltä, ettei kumppanisi tue sinua vaikeiden asioiden suhteen ja teet jatkuvasti suunnitelmia yksin, koska et voi luottaa kumppanisi saatavuuteen.

Rakkaus muuttuu jossain vaiheessa todelliseksi kumppanuussuhteeksi parhaiden ystävien välillä, jotka ovat myös viehättyneitä toisistaa. Jos sinä ja kumppanisi ette kohtele toisianne niin kuin parhaat ystävät kohtelevat - ja harrasta seksiä lisäksi - sitten kyse ei ole parisuhteesta. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Rakastaako hän sinua todella? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Lue myös: Hiipuuko rakkaus? 7 täsmäkeinoa kuihtuvan suhteen elvyttämiseen

Lue myös: Oudot tavat, joita pitkään yhdessä olleet pariskunnat tekevät - samaistutko?

Kilpailut

Uusimmat