Kuva: Shutterstock

Romanttisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

20.03.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Kalat käyttää taitavasti hyväkseen herkkää ja romanttista puoltansa ihmissuhteissa.

Horoskoopeista on hauska etsiä vinkkejä elämään sekä lähitulevaisuuden varalle. Horoskooppimerkki saattaa paljastaa yllättävän paljon myös rakkauselämästämme. Lue alta Bustlen selvitys siitä, minkä horoskooppimerkin edustajat ovat todellisia romantikkoja.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu on yksi herkimmistä horoskooppimerkeistä, ja kyseisen merkin edustajat kokevat erittäin syviä tunteita niin hyvässä kuin pahassakin. Rakastuessaan rapu viestittää romanttisia tunteita lähes kaikessa mitä hän tekee. Tämä piirre tosin altistaa merkin edustajan herkästi myös sydänsuruille, mutta oikean kumppanin kanssa rapu uskaltaa heittäytyä täysillä ihanan ja kutkuttavan tunteen vietäväksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka-merkin edustajat ovat tasapainoisia, ja balanssi on heille kaikki kaikessa myös parisuhteessa. Tämä piirre tekee heistä luotettavia kumppaneita. Vaaka ymmärtää myös esteettisyyden tärkeyden ja tunnelmallisen ympäristön merkityksen. Tämän takia merkin edustajat saavat deittikumppaninsa olon tuntumaan äärimmäisen huomioiduilta ja jopa siltä, että he saavat treffeillä elää hetken aikaa kuin sadussa.

Kalat (19.2.-20.3.)

Tämän horoskooppimerkin edustajilla on erityinen taito saada deittikumppanin olo tuntumaan niin mukavalta ja turvalliselta, että hetken ajan muu maailma tuntuu unohtuvan ympäriltä täysin. Kalat käyttää herkkää puoltaan taitavasti hyväkseen ihmissuhteissa ja saa usein kylmimmänkin ulkokuoren murtumaan deittikumppaninsa ympäriltä. Kyseinen piirre johtaa siihen, että tämän merkin parisuhteet ovat usein hyvin avoimia, ja joissa kaksi ihmistä täydentävät täydellisesti toisiaan.

Lue myös: Onko hän nykyajan romantikko? Hauskat merkit, joista tiedät

Lue myös: Tuo romantiikka taas suhteeseen - keinot, joilla lähennyt kumppaniisi uudestaan

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat