Kuva: Shutterstock

7 asiaa, joista onnellinen ihminen lakkaa välittämästä – Samaistutko?

26.03.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Onnellinen ihminen ei suutu siitä, jos asiat eivät sujuneetkaan alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.

Onnellinen ihminen vaikuttaa usein myös ulospäin iloiselta ja tasapainoiselta ihmiseltä. Itseensä tyytyväinen henkilö saattaakin huomata, kuinka eri tavalla suhtautuu asioihin hyvinvoivana ja elämäänsä tyytyväisenä. Lue alta Elite Dailyn tekemä listaus asioista, joilla onnellinen ihminen ei enää jaksa vaivata päätään.

Seikat, joista onnellinen ihminen lakkaa välittämästä:

1.Muiden ikävät kommentit. Kun olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi huomaat, että et enää ota negatiivista kommentointia itseesi samalla tavalla kuin aikaisemmin. Annat tarpeettoman kritiikin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ilman, että pahoitat mieltäsi.

2. Entisen ystävän tai seurustelukumppanin kuvat ja tilapäivitykset sosiaalisessa mediassa. Ollessasi onnellinen itsesi kanssa huomaat, että et tunne enää uteliasta tarvetta seurata entisen lähipiirisi tekemisiä internetin tai yhteisen ystäväpiirin kautta.

3. Olet hyväksynyt myös sen, että aina ei tarvitse olla tekemässä pitkän tähtäimen suunnitelmia ja pohtia, minkä seuraavan ison askeleen otat elämässäsi. Onnellisena huomaat, että osaat nauttia hetkessä elämisestä paremmin kuin aikaisemmin.

4. Onnellisena et myöskään jaksa ärsyyntyä asioista, jotka eivät menneetkään aivan suunnitelmiesi mukaisesti.

5. Et pelkää enää jääväsi paitsi jostain tärkeästä. Kun olet onnellinen ja tyytyväinen omaan elämääsi uskallat ottaa rohkeasti aikaa itsellesi. Jätät juhlat tai muita menoja ystävien kanssa väliin ilman, että pelkäät heti jääväsi ryhmän ulkopuolelle.

6. Et tunne enää tarvetta viettää kaikkea vapaa-aikaasi jonkun kanssa. Onnellisesta ihmisestä harvoin tuntuu siltä, että yksin vietetyt hetket ovat ahdistavia ja ajanhukkaa, vaan hän osaa arvostaa myös omassa seurassaan vietettyä laatuaikaa.

7. Muiden siirappinen rakkauselämä. Ollessasi tyytyväinen itseesi ja omaan elämääsi saatat huomata, että et enää jaksa kiinnittää kadehtivaa huomiotasi muiden onnelliseen rakkauselämään ja parisuhteisiin.

Lue myös: Kaipaatko enemmän iloa elämääsi? 10 yksinkertaista asiaa, jotka todistetusti lisäävät onnellisuutta

Lue myös: Miehet kertovat: Salaisuudet, jotka tekevät avioliitosta onnellisen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat