Kuva: Shutterstock

Kehonkieli kertoo rakkaudesta - asiantuntija kertoo, kuinka tunnistat pienetkin merkit

12.04.2018 18:45 - Senja Rapila

Merkit kertovat, kuinka rakastunut pariskunta on. Näiden avulla voit myös selvittää ei-pariskuntien tunteista toisiaan kohtaan.

Kehonkieli kertoo paljon ihmisten välisistä tunteista, sillä kroppamme on yhdistynyt tunteisiimme. Rakastuneiden pariskuntien kehonkielestä ilmenee selvästi, kuinka tiivis emotionaalinen suhde heidän välillään vallitsee.

Kehonkielen asiantuntija Traci Brown on kertonut Elite Daily -julkaisulle, miten rakastuneet ihmiset ilmaisevat rakkauttaan kehonkielellään.

- Kaikki nämä ovat alitajuisia tekoja. Joten parit eivät tiedä tekevänsä niitä, mutta se on hyvin näkyvää ulkopuolisille. Minne ajatukset menevät, sinne kroppa seuraa, Brown kertoo.

Eli millaiset asiat kielivät henkilöiden rakkaudesta toisiinsa?

He liikkuvat yhdessä

- Katson sitä, kuinka pari liikkuu yhdessä. Kävelevätkö he samaan tahtiin? Kopioivatko he alitajuisesti toistensa liikkeitä? Nämä ovat hyviä merkkejä siitä, että heidän energiansa on samalla tasolla.

Heidän lantionsa ovat lähekkäin

- Katso, kuinka lähellä heidän lantionsa ovat. Jos ne koskettavat, he ovat loistava pariskunta. Kun etäisyys kasvaa emotionaalisesti, etäisyys myös pariskunnan lantioiden välillä kasvaa.

He yrittävät pysyä fyysisesti kontaktissa

- Kurottavatko he toistensa luokse ja kävelevätkö vierekkäin? Nämä ovat erinomaisia merkkejä siitä, että pariskunta on tiimi. Jos huomaat toisen kävelevän jatkuvasti omilaan, tiedät etteivät he ole tiimi. Sen näkee esimerkiksi Melania ja Donald Trumpista.

- Pääsääntöisesti etäisyys ja itsenäisyyden hakeminen ovat merkkejä, että henkilö ei ole rakastunut.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 7 lausetta, mitä ei tulisi koskaan sanoa riidan aikana - ethän sorru suutuspäissäsi?

Lue myös: 5 asiaa, joita hyvän kumppanin ei koskaan pitäisi sanoa sinulle - katso lista

Lue myös: Kolme horoskooppimerkkiä kokevat sydänsuruja tänä keväänä - osuuko sinun kohdallesi?

Kilpailut

Uusimmat