Kuva: Shutterstock

Pidä rakkaus elossa välimatkasta huolimatta - 6 tärkeintä neuvoa kaukosuhteessa eläville

22.04.2018 09:15 - Emmi Moilanen

Treffit tai yhteistä tekemistä on mahdollista sopia pitkästä välimatkasta huolimatta.

Rakkaus ei katso aikaa eikä paikkaa ja on mahdollista, että rakastavaiset joutuvat elämäntilanteen takia viettämään pitkiäkin aikoja erillään. Kaukosuhteessa eläminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että rakkaus ja intohimo kuihtuvat pikkuhiljaa olemattomiin pitkän välimatkan takia. Lue alta Your Tango -sivuston listaamat vinkit etäsuhteessa olevalle pariskunnalle.

6 kultaista neuvoa etäsuhteessa eläville:

1. Puhukaa jokaisena päivänä. Ei ole väliä jutteletteko puhelimitse vai sosiaalisen median välityksellä, sillä tärkeintä on se, että vaihdatte kuulumisia ja jaatte elämäänne toistenne kanssa päivittäin.

2. Lyökää tapaamisenne lukkoon jo mahdollisimman pitkälle etukäteen. Suunnitelmallisuuden avulla suhde pysyy vakaana ja saatte molemmat myös jotain, mitä odottaa yhdessä.

3. Keskustelkaa seksielämästänne avoimesti ja kertokaa toisillenne, mitä erityisesti odotatte yhteiseltä ajaltanne seuraavan kerran, kun tapaatte.

4. Soittakaa toisillenne myös videopuheluja. Välimatkan, aikaeron ja erilaisen elämäntilanteen takia kommunikaatio voi sujua helpoiten viestien välityksellä, mutta tärkeää olisi löytää muutaman kerran viikossa aikaa myös pitkälle videopuhelulle.

5. Viettäkää yhteisiä treffi-iltoja välimatkasta huolimatta. Sopikaa esimerkiksi yhteinen illallinen videopuhelun ääreen tai lähtekää puhelun ajaksi molemmat ulos kävelemään. Tällä keinolla saatte keskustelun lisäksi myös yhteistä tekemistä.

6. Varmistukaa siitä, että olette molemmat samalla sivulla parisuhteessanne. Tärkeää on, että molemmat osapuolet tiedostavat milloin kaukosuhteessa eläminen mahdollisesti loppuu. Tämä takaa sen, että voitte tehdä yhdessä suunnitelmia myös tulevaisuutenne varalle.

Lue myös: Parisuhteessa olon parhaat ja huonoimmat puolet listattiin - voitko samaistua?

Lue myös: Ethän anna parisuhteen masentaa huomaamattasi? Hälytysmerkit, joita kannattaa tarkkailla

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat