Kuva: Shutterstock

Onko aika erota? 3 asiaa kielivät, ettet tunne oloasi mukavaksi kumppanisi seurassa

03.05.2018 22:45 - Senja Rapila

Joskus yritämme huijata itseämme, koska emme halua kohdata totuutta.

Jos huomaat näitä merkkejä käytöksessäsi, ehkä on aika pohtia sitä, onko suhteellanne todella tulevaisuutta. Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

1. Välttelet katsekontaktia

Usein vähäinen katsekontakti viittaa siihen, että itsevarmuus on heikoilla. Se voi myös viestiä kiinnostuksen puutteesta, joten tässä tapauksessa kannattaa kiinnittää myös muihin merkkeihin huomiota.

Jos välttelet kumppanisi katsekontaktia tai sinulle tulee epämiellyttävä olo, jos hän yrittää katsoa sinua liian pitkään, on se varma merkki siitä, että tunnet olosi epämukavaksi hänen seurassaan.

2. Pakotat naurua

Epävarmat tai epämukavuutta tuntevat ihmiset usein nauravat hermostuneina. Usein ihmiset ovat epävarmoja itsestään tai tilanteesta, joten he yrittävät saada muut nauramaan.

Jos huomaat pakottavasi itseäsi nauramaan, tai jos yrität saada kumppanisi nauramaan koska oma olosi on epävarma, ei kumppanisi läsnäolo saa sinua toivotulla tavalla rentoutumaan. Jos keskeytät keskustelunne jatkuvasti hermostuneella kikattelulla, myös kumppanisi voi huomata asian aika nopeasti.

3. Haluat ottaa jatkuvasti etäisyyttä kumppanistasi

Jos kumppanisi  haluaa päästä lähellesi ja huomaat vältteleväsi häntä läheisyyden sijaan, teillä on ongelma. Jos tunnet olosi epämukavaksi kumppanisi lähellä, ja varsinkin kun hän tulee "mukavuusalueellesi", voit alitajuisesti suojella itseäsi häneltä.

Jos huomaat säpsähtäväsi kumppanisi kosketuksesta, on se selvä merkki siitä, että tunnet olosi epämukavaksi kumppanisi lähellä. Et myöskään halua halailla tai suukotella kumppaniasi; mieluummin olet omissa oloissasi ja käyt hänen kanssaan arkisia, normaaleja tai pakollisia keskusteluja.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Onko aika vaihtaa parempaan? 3 merkkiä siitä, ettet tunne oloasi turvalliseksi kumppanisi seurassa

Lue myös: Selkeät merkit siitä, että olet rakastumassa - kuulostaako tutulta?

Kilpailut

Uusimmat