Kuva: Shutterstock

Lasten hulvattomimpia kommentteja koottiin yhteen – nyt saa nauraa!

11.05.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Lapset kommentoivat armottoman rehellisesti niin ikää, ulkonäköä kuin sisaruksiaankin.

Sanotaan, että lasten suusta kuulee totuuden. Armottoman totuuden lisäksi myös lasten tietämättömyys johtaa aina silloin tällöin kiusallisiin ja ainakin sivusta seuraajan silmissä myös hauskoihin tilanteisiin.

Thought Catalog kokosi yhteen Reddit-käyttäjien muistoja hulvattomimmista kommenteista, joita ovat lasten suusta kuulleet. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Kesä yllätti

"Vaihdettuaan pitkät housut talven jälkeen sortseihin poikani totesi: ”isä, tarvitsen hihat jaloilleni.”

Sisarusrakkautta

"Siskontyttöni oli kolmevuotias, kun hänen pikkuveljensä syntyi. Tyttö tuli minun ja tyttöystäväni mukaan tapaamaan siskoani sairaalaan ja totesi: ”siis, en saa iskeä nyrkillä vauvaa päähän?”

Kaikkea löytyy

"Eräs pieni tyttö kysyi ystävältään: ”onko äidilläsi vauva mahassaan?” (Nainen oli hieman ylipainoinen.) Lapsi vastasi: ”oi, siellä on kaikkea mahdollista!”

Oikealla asenteella onnistuu mikä vain

"Seitsemänvuotias poikani nukkui kerrossängyn yläpedissä. Hän on hieman tanakan puoleinen ja painaa noin 28 kiloa. Eräänä iltana hän pyysi, että nostaisin hänet sänkyyn ja totesin ”kaveri, alat olla jo painava, enkä ole varma jaksanko nostaa sinua enää!”

Hän katsoi minua silmiin ja sanoi: ”isä, sinun on vain uskottava itseesi.”

Toinen jalka haudassa

”Minä: Kuinka vanha isoisä on?

5-vuotias veljenpoikani: Öö... kaksitoista?

Minä: Ei, hän on itseasiassa 62.

Veljenpoika: Ooh, hän siis kuolee pian.”

Koko totuus unohtui

”Noin kolmevuotias tyttö ilmoitti äänekkäästi lentokoneessa: ”isä jätti minut ja äidin, enkä tiedä minne hän meni.” Tyttö jatkoi ja osoitti äitinsä mahaa: ”tuolla on myös vauva.”

Äidin piti muistuttaa lastaan, että isä otti toisen koneen työmatkan takia eri kaupunkiin, mutta tulee kyllä perheensä perässä muutamaa päivää myöhemmin viettämään perhelomaa.”

Kehu vai sittenkin jotain muuta?

“Kumppanini 5-vuotias tytär katseli meikkaamistani ja sanoi minun näyttävän enkeliltä. Tämä oli suloisinta, mitä hän oli koskaan sanonut minulle. Kiitin häntä leveä hymy kasvoillani. ”Näytät kuolleelta,” tyttö jatkoi täsmentäen.”

Huolestunut esikoinen

“Tämä tapahtui juuri viime viikolla toisen lapsemme synnyttyä. Esikoinen saapui sairaalaan katsomaan sisarustaan ensimmäistä kertaa ja totesi nukkuvan vauvan näyttävän söpöltä. Tämän jälkeen hän kääntyi kohti vaimoani, katsoi silmiin ja kysyi aidon huolestuneella äänensävyllä, ”mitä vaginallesi kuuluu?” Hoitajat hajosivat täysin.”

Lue myös: Oletko ainoa lapsi? Asiat, joihin varmasti samaistut

Lue myös: Ihana, kamala vanhemmuus: Totuus äitien ja isien arjesta tiivistettiin hauskoihin lausahduksiin

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat