Kuva: Shutterstock

Mietityttääkö yhteinen tulevaisuus? 5 merkkiä paljastaa, että rakkauttanne ei ole luotu kestämään

13.05.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Suurimpia hälytysmerkkejä ovat esimerkiksi erimielisyydet lastenhankinnassa ja raha-asioissa.

Ihastumisesta tai rakkauden alkuhuumasta huolimatta on mahdollista, että suhde uuden kumppanin kanssa joutuu ennen pitkää koetukselle esimerkiksi sen takia, että rakastavaiset eivät ole samalla sivulla esimerkiksi tulevaisuutensa suhteen. Lue alta Insiderin kokoama listaus seikoista jotka paljastavat, että rakkauttanne ei ole luotu kestämään.

Hälytysmerkit, joita tulisi tarkkailla:

1. Vain toinen teistä haluaa lapsia. Toisella puolestaan jälkikasvun hankkiminen on täysin pois suljettu ajatus tulevaisuuden suunnitelmia ajatellen.

2. Vaikka molemmat toivoisittekin saavanne yhteisiä lapsia tulevaisuudessa, joustamattomuus sekä suuret näkemyserot kasvatukseen liittyvissä asioissa voivat olla seikkoja, jotka ennen pitkää alkavat rasittaa parisuhdetta liikaa.

3. Olette täysin eri mieltä siitä, kuinka raha-asiat tulisi hoitaa. Teillä ei myöskään ole yhteisiä tavoitteita esimerkiksi säästämisen tai sijoitusten suhteen.

4. Olette eri mieltä paikkakunnasta, jonne tulevaisuudessa haluaisitte asettua aloilleen yhteiseen kotiin.

5. Vain toinen teistä kantaa huolta parisuhteen hoitamisesta ja hyvinvoinnista. Olette saattaneet myös huomata, että vakavaan suhteeseen sitoutuminen tarkoittaa teille eri asioita.

Lue myös: Riidat, jotka kuuluvat onnelliseen parisuhteeseen - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Etkö arvosta itseäsi tarpeeksi? Hälytysmerkit, joita jokaisen tulisi tarkkailla

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat