Kuva: Shutterstock

6 merkkiä paljastavat, että sinun on aika pitää taukoa yhden illan jutuista

10.07.2018 19:15 - Senja Rapila - Luettu 152 kertaa

Vaikka nauttisit sinkkuelämästä vuosien ajan, saatat jossain vaiheessa alkaa kaivata parisuhdetta ja yhtä, luotettavaa kumppania.

Vaikka railakas sinkkuelämä olisikin mieleesi, voi se jonkin ajan kuluttua alkaa tuntua puuduttavalta. Saatat alkaa kaivata parisuhdetta ja yhtä, luotettavaa kumppania. Mitkä siis ovat merkkejä jotka kertovat sinulle sen, että on aika pitää taukoa yhden tai kahden illan heilasteluista ja keskittyä oikean suhteen etsimiseen?

Voit katsoa Elite Daily -sivuston listaamat merkit alapuolelta.

1. Tunnet olosi surulliseksi

Jos seuraavana aamuna - tai sinä hetkenä kun deittisi poistuu yöllä paikalta - tunnet olosi tyhjäksi ja surulliseksi, kannattaa pohtia pienen tauon ottamista deittailurintamalla.

2. Ihailet ystäviesi parisuhteita

Ihailet lähipiirissäsi olevien pariskuntien suhteita ja toivot salaa, tai avoimesti, että löytäisit itsekin kumppanin, kenen viereen käpertyä iltaisin.

3. Jutut pilaavat arkirutiinisi

Olisiko aika keskittyä heilastelun sijaan urheiluun tai oman, uuden projektin aloittamiseen? Jos deittailu ja yhden illan jutut vievät suurimman osan ajastasi, kannattaa miettiä onko se sen arvoista.

4. Sivuutat kylmästi viestit vakioheiloilta 

Ehkä joskus hänen viestinsä saivat sinut sille tuulelle, mutta nykyään sivuutat lämmittelyt täysin ja jätät jopa vastaamatta niihin. Ne kertovat, että etsit jo jotain vakavampaa.

5. Haluat käydä illallistreffeillä

Jos kaipaat kunnon illallista tai leffatreffejä, jotka päättyvät vaivaannuttavaan suudelmaan, olet jo mielessäsi luopunut kasuaaleista treffailuista.

6. Haluat jotain enemmän

Jos huomaat, että kasuaali seksisuhde ei tunnu enää niin kasuaalilta, ja että haluat vain viettää aikaa tämän henkilön kanssa, olet suistunut tunteiden raiteille. Tässä vaiheessa kannattaa ottaa takapakkia ja miettiä, onko toinen valmis edes kokeilemaan suhdetta. Jos ei, sitten kannattaa suunnata omat tunteet muihin miehiin tai naisiin, jotka ovat valmiita vastaanottamaan rakkautesi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Lauseet, joiden kuuleminen seksin jälkeen saa miehen itsetunnon kohoamaan

Lue myös: Miksi vedät puoleesi aina "vääriä" tyyppejä? Terapeutit listasivat syyt

Lue myös: Miehet paljastavat mitä todella ovat etsimässä deittisovelluksista: "Olen avoin oikeastaan kaikelle"

Kilpailut

Uusimmat