Kuva: Shutterstock

Tiesitkö? Erillään vietetty aika voi paljastaa, oletko löytänyt vierellesi Sen oikean

25.07.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Joskus pieni välimatka tekee hyvää parisuhteelle. Se voi paljastaa myös sen, kuinka paljon kumppanisi kaipaa sinua erossa olon aikana.

Parisuhteessa eläessä myös oma aika ja harrastukset ovat tärkeitä asioita. Aina silloin tällöin tekeekin hyvää viettää aikaa erillään kumppanistaan ja keskittyä vain itseensä. Tämän lisäksi erillään vietetty aika voi paljastaa sen, oletko todella löytänyt vierellesi sen oikean elämänkumppanin. Lue alta Bustle-sivuston listaamat paljastavat merkit.

Tarkkaile näitä seikkoja:

1. Kumppanisi on hyvä ilmaisemaan sen, kuinka paljon hän kaipaa sinua. Vaikka ette näkisikään hetkeen kasvotusten, huomaat, kuinka hänen viesteistä ja puheluistaan huokuu välittäminen sekä rakkaus.

2. Hän soittaa sinulle aina kun voi ja välimatkasta huolimatta vaihdatte kuulumisianne päivittäin.

3. Kumppani on innokas ja oma-aloitteinen pitämään paljon yhteyttä. Huomaat, että rakkaus ja kiintymyksen tunne tuntuvat yhtä vahvoilta vietittepä aikaa sitten yhdessä tai erillään toisistanne.

4. Välimatkasta huolimatta kumppani ymmärtää mitä juuri sillä hetkellä tarvitset. Olipa kyseessä sitten pitkä videopuhelu, viestittelyä ennen nukkumaanmenoa tai omaa aikaa harrastustesi parissa, kumppanisi osaa antaa sinulle sen, mitä tarvitset.

5. Kumppani luottaa sinuun ja rehellisyyteesi täysin, eikä ole ryhtynyt välimatkan takia liian takertuvaiseksi. Hän ei halua puida loputtoman yksityiskohtaisesti jokaista tekemistäsi tai kuulla tarkkaa listausta siitä, kenen kanssa olet viettänyt aikaasi.

Lue myös: Pidä rakkaus elossa välimatkasta huolimatta - 6 tärkeintä neuvoa kaukosuhteessa eläville

Lue myös: Jokaisessa parisuhteessa tulisi muistaa tärkeä asia, joka pitää suhteen hyvänä – oletko samaa mieltä?

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat