Kuva: Shutterstock

Miehet avautuvat: Suurin ongelma parisuhteessani

26.08.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Lastenhankinta, yhteinen aika ja liian samanlaiset luonteet ovat asioita, jotka voivat aiheuttaa ongelmia parisuhteessa.

On normaalia, että myös tasapainoisessa ja onnellisessa parisuhteessa on omat kipukohtansa, joiden kanssa rakastavaiset joutuvat aika ajoin kamppailemaan. Your Tango -sivusto kokosi yhteen miesten kertomuksia siitä, mikä heidän mielestään on vaikeinta omassa parisuhteessaan. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Lastenhankinta

”Haluan lapsia. Nainen kuitenkin haluaa odottaa vielä muutaman vuoden. Joten olemme tehneet kompromissin ja odotamme muutaman vuoden.”

Piinallinen anoppi

“Hänen äitinsä. Melko lailla tuhoisa persoona. Kukaan mies ei ole koskaan tarpeeksi hyvä, eikä ole ollut myöskään hänen tyttärensä.”

Samanlaiset luonteet

“Olemme molemmat hyvin itsepäisiä, emmekä yleensä halua myötää olevamme väärässä.”

Yhdessä jahkailu

”Epäröinti mitä tekisimme/söisimme/jne. Ajaudumme usein tilanteeseen, jossa toinen ehdottaa ainakin kolmea vaihtoehtoa ja toisen on vain valittava joku niistä, jotta ongelmilta vältytään.”

Mykkäkoulu riidellessä

“Kumppani ei kommunikoinut lainkaan ollessaan vihainen ja antoi tilanteen hautua siihen pisteeseen, että hän oli päättänyt jättää minut. Luulin, että kaikki oli hyvin, kunnes puolen vuoden seurustelun jälkeen hän jätti minut tekstiviestillä."

Eläinten aiheuttama reaktio

“Pieni ongelma, mutta naisen on pakko silittää jokaista hemmetin eläintä ja täytettyä eläintä, jonka hän näkee. Siihen kyllästyy nopeasti.”

Herkkiin asioihin suhtautuminen

“Olet liian herkkä/ olet liian tunteeton.”

Yhteinen aika ja väsymys

“Yhteinen aika aiheuttaa meille silloin tällöin vaikeuksia. Herään aikaisin töihin, jotta ehdin ajoissa kotiin ollakseni läsnä lapsillemme suurimman osan iltapäivästä ja illasta. Tämän takia olen kumppaniani väsyneempi iltaisin, sillä herään kaksi tuntia aikaisemmin kuin hän. Lääkärini jankuttaa vain, että kärsin D-vitamiinin puutteesta. Vitamiinista voisi kuulemma löytyä apu siihen, etten tuntisi oloani väsyneeksi jo kahdeksalta illalla.”

Lue myös: Onko parisuhteessa tärkeämpää luottamus vai rakkaus? Asiantuntijat kertovat

Lue myös: Mikä saa kiinnostuksen hiipumaan? Miehet paljastavat

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat