Kuva: Fotolia

Mies kosi naistaan erikoisella tavalla, somekansa ihastelee - "Mistä tuollaisia miehiä löytää?"

03.12.2018 15:45 - Lauri Kujanpää

Mies järjesti naiselleen täydellisen kosinnan.

Aina ei ole helppoa keksiä, millä tavalla rakastaan kosisi, jotta tämä saisi siitä ikuisen iloisen muiston. Ihmiset ovat kokeilleet satoja ja satoja erilaisia keinoja, mutta tämän jutun mies teki ainakin tulevaan vaimoonsa vaikutuksen.

Sulhanen oli nimittäin päättänyt, että nainen saa itse valita, millaisen hääsormuksen hän haluaa. Kun mies polvistui rakkaansa eteen ja pyysi tätä vaimokseen, esitteli hän naiselle samalla laatikon, jossa oli kuusi erilaista, toinen toistaan kauniimpaa, sormusta. Näistä vaimo sai sitten itse päättää, minkä hän sormeensa ujuttaa.

Myös koko tilanne oli katettu täydelliseksi. Mies oli järjestänyt upean tilan valokuvaajalla, jossa hetki ikuistettiin. Ruusuilla, punaisella verholla sekä valkoisella plakaatilla varustettu alue sai tulevan morsiamen itkemään onnesta. Takana olevassa plakaatissa on teksti, jossa mies hehkuttaa rakastaan.

"Olet nainen, jonka sydän on täynnä rakkautta, nainen, jonka lojaalisuus on mahdotonta päihittää ja nainen, jonka myötätunto ja halu autaa toisia on vertaansa vailla, mies on muun muassa kirjoittanut seinään.

Somekansa on innostunut hääkuvasta ja kosinnasta suuresti. Valokuvaajan sivuilta löytyneessä kuvassa ihmiset hehkuttavat, kuinka miehen teko on todella hieno.

"Haluan tuollaisen mies"

"Eikä, tuo on niin upeaa!"

"Hienoin mies koskaan, olen kateellinen"

"Mistä tuollaisia miehiä löytää?"

Katso kuva alta.

Jos kuva ei näy, paina tästä.

Lue myös: Miehet kertovat: Hetki, jolloin tiesin että haluan kosia kumppaniani

Lue myös: Miehen kosinta sai nettikansan hermostumaan: "Hän ei voi olla tosissaan!"

Lue myös: Miehen käytös kosinnan aikana järkyttää - "Tuo on todella oksettavaa"

Lähde: Ladbible

Kilpailut

Uusimmat