Kuva: Shutterstock

Panosta parisuhteesi hyvinvointiin - vinkit, joiden avulla onnistut

29.12.2018 16:15 - Senja Rapila

Parisuhteen tärkeimpiä kulmakiviä ovat keskustelu ja avoimuus.

Parisuhteeseen ja sen hyvinvointiin tulisi panostaa myös vuosien yhdessäolon jälkeen. Varsinkin nyt uudenvuoden tiimoilla kannattaa ottaa pieni katsaus siihen, millaista arkea elät tällä hetkellä kumppanisi kanssa. Huffington Post -julkaisu on myös listannut neljä vinkkiä, joiden avulla voitte panostaa yhdessä parisuhteeseenne enemmän ja tehdä siitä vahvemman.

Voit lukea vinkit alapuolelta.

1. Pitäkää säännöllisesti "tapaamisia", joissa keskustelette omista henkilökohtaisista tavoitteistanne ja siitä, kuinka voitte auttaa toisianne tavoittelemaan näitä urahaaveita tai muita unelmia.

2. Keskustelkaa aina ajoittain parisuhteestanne ja siitä, missä olette tällä hetkellä. Varsinkin vuosien yhdessäolon jälkeen on hyvä välillä pysähtyä keskustelemaan kumppanin kanssa tilanteesta, vaikka kaikki tuntuisikin olevan hyvin. Olkaa aktiivisia suhteenne ylläpidossa.

3. Kohdelkaa parisuhdettanne kuin aarretta - sillä sitä se on! Älä siis unohdu töihin, vaan muista helliä ja antaa huomiota kumppanillesi myös vaikeissa elämäntilanteissa.

4. Ole hieman itsekäs: lähde ystäviesi kanssa reissuun ja ota itsellesi omaa aikaa. Rentoudu ja nauti yksinäisyydestä, se saa sinut arvostamaan kumppaniasi entistä enemmän.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Hellikää parisuhdetta myös joulun pyhinä - tunnelmalliset treffi-ideat, jotka voit toteuttaa kotona

Lue myös: Asiat, jotka yhdistävät rakastuneita pariskuntia - voitko samaistua?

Lue myös: Kuinka teet kumppanisi erityisen onnelliseksi? Hänen horoskooppimerkkinsä paljastaa

Kilpailut

Uusimmat