Kuva: Shutterstock

Asia, joka altistaa alakulolle marraskuun pimeydessä - horoskooppisi kertoo, kuinka vältät sudenkuopat

31.10.2020 18:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Marraskuussa etsitään keinoja kaamoksen aiheuttaman alakulon selättämiseen.

Syksyn pimeys saattaa vetää mielen matalaksi, ja kuukauden horoskooppi auttaakin etsimään keinoja kaamosmasennuksen välttämiseen. Voit lukea alta, mitä tähtimerkkisi paljastaa marraskuun ajanjaksosta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Syksyn pimeys ja kaamosaika ovat nostaneet skorpionin pelon tunteet pintaan. Kärsitpä sitten yksin jäämisen pelosta, murehdit raha-asioita tai jännität työtapaamista, on hyvä muistuttaa itseään siitä ettei tuntemusten kanssa tarvitse jäädä yksin.

Marraskuu on merkin edustajille aikaa, jolloin he saavat voimaa läheisistään sekä heidän avustaan.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Kaamosaikaan jousimiehen mieltä on väsymyksen lisäksi painanut yksin jäämisen pelko. Marraskuussa jousimiesten läheisyydentarve tuntuu vain korostuvan, jolloin myös tarve henkiselle ymmärrykselle ja empatialle korostuvat.

Muista myös itse näyttää esimerkilläsi, kuinka tärkeää on antaa omille läheisilleen kannustusta, tukea sekä tsemppaavia halauksia – marraskuu on merkin edustajille ihmissuhteiden vahvistamisen aikaa.

Kauris (22.12.-19.1.)

Vuosi etenee kohti loppuaan ja syntymäpäivänsä lähestyessä kauris potee pienimuotoista ikäkriisiä. Täytitpä sitten pyöreitä tai et, on hyvä pysähtyä miettimään, mistä ajatukset kumpuavat. Oletko erityisen tyytymätön johonkin osa-alueeseen elämässäsi tai oletko laiminlyönyt syvimpiä unelmiasi?

Marraskuussa mieltä selkeyttää ajatusten purkaminen päiväkirjaan tai unelmakartan askarteleminen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies puhkuu marraskuussa itsevarmuutta mutta ongelmia voi tuoda se, etteivät merkin edustajat ole viime aikoina olleet vastaanottavaisia rakentavalle kritiikille. Tämä voi koskea erityisesti työelämää tai muuta elämän osa-aluetta, jossa päämäärätietoinen vesimies on vastuuasemassa.

Jotta ongelmilta vältyttäisi, vesimiehen on hyvä pysähtyä kiireisen arjen keskellä kuuntelemaan, mitä ympärillä olevilla ihmisillä mahdollisesti on sanottavanaan.

Kalat (19.2.-20.3.)

Myös kalat huolehtii siitä, aiheuttaako syksyn pimeys oman kuoren sisään käpertymisen. Vallitseva maailmantilanne on saanut merkin edustajat pohtimaan myös sitä, miten loppuvuoden juhlaperinteet hoidetaan tänä poikkeuksellisena vuotena – sillä menojalkaa vipattaisi.

Marraskuu saa synkkyydestään huolimatta inspiraation kukkimaan, ja ystäville vuodatetut murheet voivat poikia lopulta ihan uudenlaisia tapoja yhteisen laatuajan viettoon. Nyt on aika kertoa sekä huolet että hulluimmatkin ideat ääneen.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas tuntee olonsa alakuloiseksi silloin, kun ei saa toivomaansa huomiota ja seuraa läheisiltään.

Arjen ja pimeiden iltojen keskellä onkin hyvä pitää huolta siitä, että yhteyttä ystäviin sekä perheeseen tulee pidettyä säännöllisesti.Vaikka alakulo ja väsymys yrittäisi ottaa vallan, muiden seura tuo virtaa oinaan syyspäiviin.

Kilpailut

Uusimmat