Kuva: Shutterstock

4 horoskooppimerkkiä, jotka ovat huonoja valehtelijoita - kuulutko joukkoon?

28.11.2020 18:15 - Senja Rapila

Esimerkiksi Rapu murtuu nopeasti ja paljastaa totuuden.

Valehtelu on kaikessa kauheudessaan taiteenlaji, sillä hyvää valhetta pitää miettiä ja todeta se lopulta toimivaksi. Kaikki eivät myöskään ole hyviä valehtelijoita ja Elite Daily -sivusto on nyt listannut neljä horoskooppimerkin edustajaa, jotka tässä taiteenlajissa suoriutuvat huonoiten.

Voit lukea horoskooppimerkit alapuolelta.

1. Oinas

Oinas on huono valehtelija siksi, että hänen perusluonteensa on liian impulsiivinen, eikä hänelle jää aikaa keksiä valheita. Valehtelu vaatii kekseliäisyyttä ja hyvä valhe vaatii suunnittelua, eikä Oinaalla siihen riitä hermot. Oinas möläyttääkin varmimmin mielipiteensä ennen ajattelemista.

2. Rapu

Kun Rapu yrittää valehdella, hän todennäköisesti pyrkii välttelemään koko keskustelunaihetta tekemällä kaikkensa sen eteen. Valehdellessaan hän muuttuu todella emotionaaliseksi, jonka vuoksi voit melkein kirjaimellisesti nähdä valheen hänen silmissään. Jos painostat Rapua valheestaan, he yleensä taipuvat lopulta kertomaan totuuden, koska valehtelu saa heille huonon olon.

3. Neitsyt

Neitsyt on tällä listalla parhain valehtelija, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hyvä. Hän ei yleisesti jaksa välittää tarpeeksi valehdellakseen, mutta mikäli joku valhe pitää keksiä, Neitsyt usein vetää asian överiksi. Hän lisää valheeseen liian monta yksityiskohtaa ja käännettä, joka paljastaa valheen välittömästi. 

4. Jousimies

Jousimies on kova puhumaan ja sen vuoksi totuus useasti lipsahtaakin hänen suustaan - myös valheen jälkeen. Jousimies on brutaalin rehellinen, eikä valheille jää tässä tapauksessa tilaa. Voit luottaa siihen, että jousimies kertoo sen, mitä muut ajattelevat. Salaisuuksia hän ei kuitenkaan pysty pitämään kauaa.

Lue myös: Asia, joka altistaa alakulolle marraskuun pimeydessä - horoskooppisi kertoo, kuinka vältät sudenkuopat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat