Kuva: Shutterstock

Hälytysmerkit jotka paljastavat, ettei parisuhde ehkä olekaan sinulle enää se oikea

20.01.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Turhat riidat, välinpitämättömyys ja jatkuvat väärinymmärrykset syövät runsaasti energiaa, jolloin suhde ottaa enemmän kuin antaa.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin siitä, kuinka oman ajan tarve voi lisääntyä parisuhteessa ollessa ja siitä, kuinka asia tulisi ottaa kumppanin kanssa esille väärinymmärrysten välttämiseksi.

Joskus olo voi tuntua suhteessa kurjalta ja surulliselta, vaikka omaa aikaa sekä tilaa olisikin riittävästi. Ajan myötä on saattanut käydä niin, että odotuksesi parisuhteelta ovat muuttuneet, eikä suhde enää täytä toiveitasi. Your Tango -sivusto listasi kolme suurinta hälytysmerkkiä, jotka kertovat, etteivät kyseinen parisuhde ja kumppani ehkä ole sinulle enää oikeita.

1. Ette näe enää vaivaa suhteen eteen, ja kumpikin on haluton ratkomaan tilannetta sekä etsimään syitä sille, mistä kurja olo kumpuaa.

2. Tunnet olevasi parisuhteessa jatkuvasti uupunut. Koet, että esimerkiksi turhat riidat, välinpitämättömyys tai väärinymmärrykset syövät liikaa energiaasi.

3. Vaikka olet yrittänyt tunnustella, mikä mahdollisesti on vialla, suhteenne jättää olosi jatkuvasti vain hämmentyneeksi. Kumppani saattaa antaa ristiriitaisia signaaleja, eikä kummallekaan tunnu enää olevan selvää, mihin suuntaan suhteenne on menossa – päinvastoin, olette saattaneet ottaa takapakkia.

Lue myös: Romanttisena pidetyt huomionosoitukset, jotka saattavatkin sabotoida parisuhteesi - oletko sortunut?

Lue myös: Ihmisillä on uusi tapa ilmoittaa parisuhteestaan somessa - oletko törmännyt?

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat