Kuva: Shutterstock

Ex-pariskunta löysi toisensa uudelleen 34 vuoden jälkeen: "Henkinen yhteys ei koskaan kadonnut"

01.03.2021 17:45 - Reija Saarinen

Pariskunta on pitänyt yhtä nyt vuoden ajan.

Gaynor Williams, 50, oli vasta 16-vuotias, kun hän tapasi ensimmäisen kerran 19-vuotiaan Dean Raynin, 53, Chesterissä sijaitsevassa baarissa vuonna 1986. He tutustuivat ja rakastuivat. Suhde kesti noin puolitoista vuotta, mutta päätyi eroon sen jälkeen, kun Ryan muutti Somersetiin tavoitellakseen unelmaansa esiintyjän ammatista.

34 vuotta myöhemmin vuonna 2019, pariskunnan tiet kuitenkin kohtasivat uudelleen. Tällä kertaa Benidormissa, jossa Ryan asui ja johon Williams saapui lomailemaan. 

- Minulla oli pientä keski-iän kriisiä, joten lähdin yksin lomalle Benidormiin. Kun kävelin sisään erääseen baariin, tunnistin Deanin heti. Hänellä oli edelleen sama ihana ääni, lempeä hymy sekä charmi, Williams kertoo.

Williams lähestyi Ryania rohkeasti ja seuraavat päivät kaksikko viettikin tiiviisti yhdessä. Loman lähestyessä loppuaan Williams alkoi suunnitella paluuta Espanjaan. Koronapandemia muutti kuitenkin suunnitelmia radikaalisti. Espanjassa astui voimaan lockdown, jolloin Williams päätti jäädä maahan siihen saakka, kunnes kotiin palaaminen olisi jälleen turvallista.

Williams ei kuitenkaan koskaan enää palannut pysyvästi kotiin, vaan tätä nykyä pariskunta asuu yhdessä Benidormissa.

- En halua palata takaisin. Minulla ei ole siihen mitään syytä. Sain tilaisuuden miettiä elämääni uudelleen ja löysin paikan, jossa haluan olla, Williams kertoo.

- Tämä on uskomatonta. Olen aina ajatellut Gaynoria. Yritin etsiä häntä Facebookista noin 10 vuotta siinä onnistumatta. Olisin halunnut nähdä, mitä hänen elämäänsä kuuluu, Ryan kertoo. 

Tätä nykyä pari on asunut onnellisesti yhdessä noin vuoden ajan. Heidän mukaansa kaikki on kuten ennen, tosin vielä paremmin. 

- Henkinen yhteytemme ei koskaan kadonnut. Se on hullua, Ryan sanoo.

Kuvan pariskunnasta näet täältä.

Lue myös: Moni elää "situationship"-suhteessa - deittailumaailman uusi ilmiö voi turhauttaa

Lue myös: Koko loppuelämän kestävän suhteen tunnistaa useista merkeistä - toteutuuko sinun suhteessasi?

Lähde: Metro.co.Uk

Kilpailut

Uusimmat