Kuva: Shutterstock

Löysitkö ihanan kesäheilan? 5 vinkkiä, joilla saat kesäromanssin jatkumaan vielä syksylläkin

01.07.2021 08:15 - Minttu Tikkanen

Kesäromanssi tempaa monet mukaansa - näitä vinkkejä kannattaa silmäillä, jos toivoo suhteen kestävän vielä pimenevissä illoissakin.

Kesäheilan löytäminen on ihanaa, mutta joskus heilan haluaa pysyvän vieressä vielä syksylläkin. 

Näitä neuvoja kokeilemalla voit yrittää pitää kesäheilan kuvioissa pidempään

1. Valitse paikallinen. Kesä tuo kaupunkeihin usein paljon lomalaisia, kesätyöntekijöitä ja muita sesonkiasukkaita. Kaukosuhteet sopivat toki joillekin ja ovat täysin mahdollisia saada toimimaan, mutta lähtökohtaisesti suhteen jatkuminen syksyyn on matalamman kynnyksen takana, jos aiotte pysyä samassa kaupungissa vielä kesän jälkeenkin. 

2. Suunnittele syksyä. Yksi parhaita tapoja viestittää kumppanillesi, että haluat hänen pysyvän kuvioissa vielä syksylläkin, on alkaa tehdä yhteisiä suunnitelmia jonkin ajan päähän. Kysy kesäheilaasi mukaan vaikkapa jollekin syksyllä järjestettävälle keikalle. Jos kumppanisi on avoin tekemään yhteisiä suunnitelmia syksyksi, hänkin mitä ilmeisimmin haluaa suhteen jatkuvan vielä silloinkin.

3. Tehkää myös ei-kesäisiä juttuja. Kesäsäästä saa ja pitääkin nauttia, mutta jos haluatte nähdä miten suhteenne toimisi helteen laskettua, kannattaa tehdä myös sellaisia juttuja, joita tekisitte syksymmällä. Menkää jollakin kerralla rannan sijasta leffaan tai museoon, jotta ette ajattele suhteenne olevan helteen ja auringon mukana ohimenevä.

4. Tehkää yhteinen bucket list. Haaveilkaa ja suunnitelkaa mitä kaikkea haluatte tehdä yhdessä. Mieluusti listalle voi lisätä asioita, joiden toteuttaminen mahdollistuu vasta syksymmällä. Kun kokoatte haavelistan, teillä on kesän päätyttyä jo valmiina mielessä vielä monta asiaa, jotka haluatte toteuttaa yhdessä.

5. Näytä itsestäsi syvällisempi puoli. Kesä on usein ihanan huoletonta, kepeää aikaa ja hyvä niin. Kesäheilalle voi kuitenkin yrittää avata itsestään syvällisemmän ja vakavammankin puolen, jollaiseen hän törmäisi suhteen mahdollisesti vakavoituessakin. Voitte esimerkiksi tehdä yhdessä jotakin merkityksellistä kuten vaikkapa käydä luovuttamassa verta. Vakavoituminen voi olla myös hyvä tsekkaus arvopohjiinne ja siihen, olisiko kesäheilastasi ylipäätään sopivaksi kumppaniksi pidemmän päälle.

Lue myös: Haluaako hän vakavan suhteen kanssasi? 8 merkkiä paljastavat

Lue myös: 20 treffi-ideaa ensitreffeille tai pariskunnille - ovat taatusti kokeilemisen arvoisia

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat