Mummoalkkarit vai stringit? Alusvaatteesi kertovat luonteesi ällistyttävän tarkasti

09.12.2015 10:02 - Pauliina Jokinen

Meillä kaikilla on olemassa lempialusvaatteita.  

Lempparialkkarit ovat mukavat jalassa, ne lähtevät ensimmäisenä pyykkinarulta käyttöön ja näyttävät hyviltä. Pure Wow -sivusto on listannut asioita, joita lempialushoususi kertovat sinusta.

Tavalliset alkkarit

Hienosti kutsuttuna bikini-malliset alushousut kertovat sinun olevan menestynyt urallasi. Menestys näkyy myös liikuntaharrastuksessasi ja istutkin eturivissä spinning-tunnillasi. Käytät vain hiukan meikkiä ja hiuksesi ovat napakalla ponihännällä. Sinä olet menestyjä, joka iskee takavasemmalta vaikeimmalla hetkellä.

Stringit

Olit ystäväporukastasi ensimmäinen, joka löysi Seppälästä seksikkäitä pikkupikkareita. Nyt raahaat ulkomaanmatkoilta kotiin Victoria's Secretin hepeneitä tai vierailet Helsingin vasta avatussa liikkeessä. Pidät pitsistä, mutta myös mukavammat puuvillastringit kelpaavat, kunhan housuihin ei piirry ikäviä alkkarin rajoja.

Kalsarit

Kyllä, tytöillekin on tarjolla äijämäisiä shortsialkkareita. Sinä oletkin tyttöporukkanne hauskuuttaja, jossa on ripaus hyvää jätkää. Osaat luetella lempioluitasi lonkalta, pelata pleikkaa mutta viihdyt myös piukoissa farkuissa ja tyttömäisissä tennareissa.

Korkeavyötäröiset mummokalsongit

Olitpa minkä ikäinen tahansa, sinä rohkenet käyttää alushousuja, jotka todella ovat mukavat. Sen lisäksi vedät yllesi kynähameen, joka viimeistelee kurvikkaan tyylisi. Kyllä, sinä olet oman elämäsi Bridget Jones.

Kommandona

Sinulla on itseluottamusta, inhoat alusvaatteiden rajoja ja haluat tuntea itsesi vapaaksi. Muut naiset saattavat arvostella valintojasi, mutta itse pidät niitä rohkeina. Ja sehän riittää.


Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat