Miehet ja naiset haluavat suhteelta eri asioita - lue yllättävimmät erot!

07.01.2016 09:27 - Emma Ylistalo

Miehillä ja naisilla on erilaiset tarpeet niin suhteessa ylipäänsä kuin myös seksin, kodin ja kommunikaation osalta.

Jokainen suhde on varmasti erilainen, eivätkä kaikkiin päde samat asiat. Mutta kun tiedostatte kumppaninne kanssa erot siinä, mitä kaipaatte suhteelta, teidän on helpompi olla toisillenne mieliksi. Lue alta, mitä miehet ja naiset useimmiten kaipaavat suhteen eri osa-alueilta.

1. Suhteessa naiset kaipaavat rakkautta, miehet kunnioitusta

Naisilla on suhteissa suuri tarve syvään ja kestävään rakkauteen, kun taas miehet kaipaavat kunnioitusta. Tämä näkyy sekä sanoissamme, että teoissamme. Naiset haluavat kuulla miehiltä säännöllisesti rakkaudentunnustuksia, kun taas miehet kaipaavat kiitosta ja haluavat kuulla, että naiset arvostavat heidän tekojaan.

2. Makuuhuoneessa naiset kaipaavat hellyyttä ja miehet säännöllisyyttä

Miehillä on yleensä suurempi tarve säännöllisyyteen, kun kyse on sänkypuuhista, mutta heidän täytyy olla tietoisia siitä, että naisilla tarpeet ovat erilaiset. Yhteinen nautinto ja yhteys makuuhuoneessa vaatii miehiltä hellyyttä, jotta naiset saavat kaipaamansa emotionaalisen yhteyden, eikä seksi jää ainoastaan fyysiseksi suoritukseksi.

3. Kommunikaatiossa naiset kaipaavat säännöllisyyttä ja miehet aktiivisuutta

Naisille tarve säännölliseen kommunikaatioon on yhtä tärkeää kuin miehillä säännölliseen seksiin. Aktiivisuudella tässä tarkoitetaan sitä, että kun naisille keskustelu on itsessään aktiviteetti, miehet yleensä kaipaavat jotain muuta toimintaa sen ympärille. Esimerkiksi kävely tai ajomatka jonnekin voi olla hyvä hetki keskustella miehen kanssa. Se saa usein miehet avautumaan helpommin.

4. Kotona naiset kaipaavat turvallisuutta ja miehet rauhaa

Monet naiset haluavat kodin olevan turvapaikka, jossa heidän kumppaninsa tarjoavat heille niin fyysistä kuin taloudellistakin turvaa, sekä vakautta. Miehet taas toivovat kodin olevan suoja, jossa he voivat kokea rauhallisuutta ja päästää irti työelämän paineista. Jokaisessa kodissa on välillä melua ja kaaosta, mutta työskennelkää yhdessä kumppaninne kanssa luodaksenne turvallisuuden, rauhan, rohkaisun ja tuen ilmapiirin kotiinne.



Lähde: Patheos

Kilpailut

Uusimmat