Hirviömorsiamia liikkeellä? Lue karmeimmat asiat, jotka kaasot on pakotettu tekemään

17.05.2016 11:37 -

Morsian nauttii häistään, sen sijaan morsiusneidoille tilaisuus voi tietää rankkoja hetkiä.

Mitä kaikkea morsiusneidon virka todella vaatii? Vessakäynneissä avustamista, vieraiden viihdyttämistä ja paljon muita asioita, jotka eivät välttämättä edes kävisi mielessä pestiin suostuessa.

Elite Dailyn käyttäjät ovat kertoneet kokemuksiaan morsiusneidon tehtävistä, jotka saavat innokkaammankin morsiusneidon harkitsemaan tehtävää muutamaan kertaan:

"Vein morsiamen noin kahdeksan kertaa päivän aikana vessaan ja käytin molempia käsiäni nostaakseni häämekkoa sillä aikaa, kun hän pissasi. Sain varmasti pienen suihkun pissaa oman hameeni alahelmaan. Se onneksi antaa minulle hyvän syyn olla käyttämättä sitä rumaa mekkoa enää ikinä."

"Pahoittelut hotellin kauneussalongille. Me tarvitsimme hiuslakkaa, joten otin yhden ja laitoin sen käsilaukkuuni. Meillä ei ollut aikaa ajaa kauppaan ja jos olisin palannut hääpaikalle ilman lakkaa, minua vastassa olisi ollut todellinen hirviömorsian."

"Viikko ennen häitä, aina kun hääsuunnittelija soitti morsiamelle, hänestä tuli kunnon hirviömorsian ja hän vain huusi hääsuunnittelijalle. Hääsuunnittelija oli kamala ja morsian ei tiennyt, kuinka voisi erottaa tämän. Minun piti lopulta nostaa luuri ja soittaa hääsuunnittelijalle ettei tule häihin, ja ettei hänen palveluksiaan enää tarvita."

"Minulla oli täydellisesti sopivat rintaliivit, jotka kohottivat rintojani morsiusneidon mekossa. Morsiamen rintaliivit kutittivat häntä liikaa. Olimme samankokoisia tai lähellä toistemme kokoa, joten hän kysyi minun rintaliivejäni lainaan. Annoin ne hänelle ja olin itse illan ilman rintaliivejä."

 

"Yhdeksän aikaan illalla käteni olivat syvällä suuressa jäteastiassa, kun etsin morsiamen sormusta. Se oli tippunut pois hänen kädestään, ja hän luuli sen joutuneen roskikseen. Minä olin se henkilö, jonka työ oli kaivaa jäteroskista ja löytää kadonnut sormus."

"Häät tekevät morsiusneidot tai morsiamen nälkäiseksi. Pidin keksejä rintaliiveissäni, jotta morsian sai naposteltavaa aina silloin, kun hänellä oli nälkä."

"Pitelin morsiamen purukumia valokuvien ottamisen välisinä aikoina. Hän olisi voinut ottaa aina kuvan ottamisen jälkeen uuden purkan, mutta hän vaati, että pidän juuri sitä palaa kädessäni ja annan sen kuvan ottamisen jälkeen takaisin. Se oli todella oksettavaa."

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat