Kuva: AOP

Jutta Gustafsberg kannustaa tsemppaamaan läheisiä: "Ihmisten elämässä on vaikeitakin asioita"

26.11.2017 20:15 - Anna Hopi

Hyvinvointiyrittäjä on kehittänyt sisäistä puhettaan positiiviseksi vuosien aikana.

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg julkaisi vastikään yhteiskirjan Hidasta elämää -sivuston perustajan, Sanna Wikströmin kanssa. Tsemppikirja on täynnä kannustavia aforismeja ja elämänohjeita. Gustafsberg tietää oman kokemuksensa perusteella, miten tärkeää omaa itseään on oppia kannustamaan.

Jutta on kohdannut omallakin polullaan vaikeita tilanteita, joissa on joutunut etsimään sisältään voimavaroja kohdata tilanteet. Oma rohkaiseva sisäinen puhe ja positiiviset ajatukset omasta itsestä ovat olleet tuollaisina hetkinä kultaakin kalliimpia.

Kokemuksien kautta Gustafsbergista on tullut muiden tsemppari.

- Ihmisten tsemppaaminen on minulle luontaista. Tsemppaan myös itse itseäni. Minun piti kirjoittaa kirjaan, mitä tsemppaaminen on. Se on kehoitus positiiviseen ja aktiiviseen toimintaan. Teen sitä itselleni, omassa perheessä ja ventovieraille ihmisillekin. Siitä on hyvä lähteä, että oppii tsemppaamaan itseään. Pystyt sen avulla saavuttamaan elämässä mitä tahansa, hän kertoo Voice.fi-sivuston haastattelussa.

- Kun lähdimme tekemään kirjaa Sannan kanssa, sanoin, että se ei saa olla pelkkää "jaksaa jaksaa, painaa painaa, hymy korvilla, ole onnellinen" -hypetystä. Ymmärrän sen, että ihmisten eklämässä on niin palon vakeitakin asioita. Se antaa konkreettista tukea niille, jotka kokevat, etteivät jaksa. 

Gustafsberg on innoissaan kirjasta, ja sanoo sen toimivan niilläkin, jotka eivät muuten ole lukijaihmisiä. Teosta voi plärätä myös intuitiivisesti ja lukea kohtia sieltä täältä. 52 aforismia antavat ajateltavaa vuoden jokaiselle viikolle.

- Se toimii myös mahtavana korvaajana kännykän katselemiselle, mitä moni harrastaa ennen nukkumaanmenoa, hän sanoo.

Lue myös: IS: Jutta Gustafsberg meni kihloihin Juha Rouvisen kanssa - "Olen äärettömän onnellinen"

Lue myös: Jutta Gustafsberg esittelee kihlasormuksensa kauniilla kuvalla - katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat