Kuva: Shutterstock

Ikääntymisen merkit näkyvät myös käsissä - vinkit, joiden avulla ehkäiset muutoksia

17.07.2018 09:15 - Emmi Moilanen

Myös kämmenselät tulisi muistaa suojata auringolta.

Uutisoimme aiemmin, että ikääntymisen tuomat muutokset alkavat näkyä jo kolmekymppisen iholla. Juonteet eivät ilmaannu pelkästään kasvoille, vaan eletyt vuodet näkyvät auttamatta myös käsissämme.

Pure Wow -sivusto listasi niksit, joiden avulla voit ennaltaehkäistä iän tuomia muutoksia käsissäsi ja pitää ihon kauniina sekä hyvinvoivana.

Vaihda käsirasva anti-age -voiteeseen

On tavallista, että ikääntymisen merkkejä torjuvia anti-age -tuotteita käytetään päivittäisessä kasvojen hoidossa. Varmista siis, että myös käsivoiteesi sekä kosteuttaa että ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien muodostumista.

Pidä kumihanskoja kotitöitä tehdessäsi

Kuuma vesi ja puhdistusaineet kuivattavat ihoa ja voivat aiheuttaa jopa kivuliasta halkeilua. Vedä siis kumihanskat käteen siivotessasi ja tiskatessasi, jolloin suojaat käsiesi ihoa rasitukselta.

Helli kynsinauhojasi

Hyvän kosteutuksen lisäksi käsien nuorekkaan ilmeen takaa hyvinvoivat kynsinauhat. Helli siis kynsinauhojasi aika ajoin öljyn avulla. Erityisen tärkeää tämä on muistaa silloin, jos käytät ahkerasti kynsilakkaa sekä kynsilakanpoistoainetta.

Muista aurinkosuoja

Aurinkorasvaa levittäessä voidetta tarttuu kämmeniin sekä sormiin, mutta kuinka moni muistaa rasvata huolellisesti myös kämmenselät? Voidetta tulisi muistaa lisätä myös käsiin säännöllisesti pitkin päivää ja erityisesti uimisen jälkeen. Auringolta suojautuminen onkin yksi tehokkaimpia tapoja ehkäistä ryppyjen ja juonteiden muodostumista iholle.

Lue myös: Kolmekymppisen iholla näkyvät ensimmäiset ikääntymisen merkit - lue, mitä kannattaa ottaa huomioon

Lue myös: Tee kuivan ihon meikkipohjasta nopeasti virheetön - katso miten onnistut

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat