Il Divon Carlos Marin, paljonko rahaa käytät hiuksiisi?

11.12.2011 09:47 - Antti Granlund

Pop-oopperaryhmä Il Divo julkaisi uuden albumin Wicked Game marraskuun alussa. Yhtyeen espanjalaislaulaja Carlos Marin vastasi Iskelmän haastattelussa myös ns. elämää suurempiin kysymyksiin.

Madridista kotoisin oleva Marin on äänialaltaan baritoni. Kotimaassaan Espanjassa hän on esiintynyt lukuisissa menestysmusikaaleissa, muun muassa Les Miserablesissa, La Traviatassa ja La Bohemessa. Marin on Il Divon ainoa poikamies, minkä takia hän on saanut vastata usein naisia ja ulkonäköään koskeviin kysymyksiin.

Niin että kuinka paljon Marin käyttää rahaa hiuksiinsa?

- Hehhehheh, ai hiuksiini? No, ne ovat hyvin erityiset, koska vain minä tiedän miten niiden pitää olla. Yksikään stylisti ei saa koskea kampaukseeni, koska ne kaartuvat tietyllä tavalla. En kuitenkaan tuhlaa paljon rahaa hiuksiini, vaan laitan ne itse haluamallani tavalla aamuisin. Minulle on silti hyvin tärkeää, että hiukseni näyttävät aina hyvältä, Marin kertoo.

Il Divon nelikko Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller ja Urs Buhler on ollut yhdessä vuodesta 2004 asti. Ryhmä on julkaissut kuusi albumia, joita on myyty yli 25 miljoonaa kappaletta. Il Divo on saanut 150 kulta- ja platinalevyä ympäri maailmaa.

Yhtye esiintyy Tukholman Globenissa 24. maaliskuuta 2012. Voit voittaa matkan keikalle tästä.

Kilpailut

Uusimmat