Ruotsalaiset pilailevat Mikael Granlundin rankkarimokan kustannuksella - katso video!

04.01.2012 14:31 - Antti Granlund

Viime yönä pelattu jääkiekon nuorten MM-kisojen semifinaaliottelu Suomen ja Ruotsin välillä on saanut runsaasti huomiota. Voittomaalikisassa epäonnistuneen Mikael Granlundin mokasta on tehty Youtubeen versio, jota saattaa olla kipeä katsoa.

Suomi johti ottelua kahden erän jälkeen Alexander Ruutun ja Joel Armian maaleilla lukemin 2-0. Kolmannessa erässä Ruotsi kuitenkin tasoitti ottelun 2-2:een, ja kun jatkoajalla ei tehty maaleja, ottelu eteni voittomaalikilpailuun.

Granlund oli voittomaalikisassa viimeisenä laukojana pakkoraossa. Maalilla kisa olisi jatkunut, mutta epäonnistuminen tiesi Ruotsin voittoa ja Suomen jäämistä pronssiotteluun.

SwedishHockeMafia-niminen käyttäjä on tehnyt ratkaisuhetkestä Youtubeen videon, joka sekä itkettää että naurattaa, näkökulmasta riippuen.

Koko voittomaalikisan alkuperäisellä, englanninkielisellä selostuksella voi katsoa tästä.