Laulaja Whitney Houston on kuollut

12.02.2012 07:01 - Antti Granlund

Yhdysvaltalainen laulaja Whitney Houston on kuollut. Hän kuoli 48-vuotiaana Los Angelesissa, vain tunteja ennen kuin hänen piti osallistua Grammy-juhlallisuuksiin.

Houstonin kuolinsyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Hän oli tosin kamppaillut jo vuosia huume- ja päihdeongelmien kanssa. Tähti löydettiin kuolleena Los Angelesin Beverly Hilton -hotellista. Poliisin mukaan paikalla ei ollut merkkejä rikoksesta.

Houstonin oli määrä esiintyä Grammy-gaalan yhteydessä tuottaja Clive Davisin järjestämässä juhlassa, joka järjestettiin ennen varsinaista gaalaa.

Houston nousi musiikkimaailman tietoisuuteen 1980-luvun puolivälissä, jolloin hän julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa. Hänen 80-luvun suurimpia hittejään ovat muun muassa How Will I Know, Greatest Love of All ja I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me).

90-luvulla Houston julkaisi useita menestyneitä albumeja, mukaan lukien ennätyksiä rikkoneen The Bodyguard -soundtrackin, jota myytiin maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa kappaletta. Albumilta julkaistiin kappale I Will Always Love You, joka on Houstonin uran suurin hitti ja yksi maailman menestyneimmistä kappaleista. Houston myös näytteli elokuvan toista pääosaa yhdessä Kevin Costnerin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat