Nyrkkeilijä Eva Wahlströmistä tuli punapää - katso!

21.03.2012 06:50 - Antti Granlund

Nyrkkeilijä Eva Wahlström vieraili eilen TV5:n Tuomas Enbuske Talk Show'ssa. Nyrkkeilijäkaunotar oli vaihtanut hiustyyliään brunetesta punapääksi.

Haastattelussa Wahlström ja Enbuske keskustelivat muun maussa siitä, miksi Wahlströmiltä kysytään aina naiseuden ja nykkeilyn yhdistämisestä. Enbuske kysyi myös Wahlström suhdetta väkivaltaan.

- En pidä väkivallasta, enkä koe nyrkkeilyä väkivaltana. Minulla ei ole juurikaan kokemusta siitä, ja olen aika pelokas, vaikka olenkin fyysisesti hyvässä kunnossa. Yleisössä tunnelma voi toki olla aika väkivaltainen, mutta niinhän se on myös jalkapallo-ottelussa, Wahlström sanoi.

Enbusken vieraana oli myös Katja Kettu, joka kertoi, miksei kertonut sieppausdraamastaan. Omien sanojensa mukaan hän halusi vain välttää lisähuomion jättämällä vastaamatta haastattelupyyntöihin.

Enbuske aloitti tällä viikolla oman päivittäisen talk shown TV5:lla. Esityspäivänä nauhoitettava ohjelma pureutuu ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin. Vieraina nähdään suomalaisia julkkiksia ja vaikuttajia eri aloilta. Keskusteluun osallistuu myös tunnettuja ulkomailla asuvia suomalaisia.

Katso kuvat Wahlströmin uudesta tyylistä tästä:

Kilpailut

Uusimmat