Viivi Pumpanen ja Kari Salmelainen: Parisuhteesta on puhuttu

29.03.2012 14:40 - Sanna Wänskä

40 vuoden ikäero ei ole haitannut Viivi Pumpasen ja Kari Salmelaisen yhteistyötä.

TV5:lla käynnistyy lauantaina Viivi Pumpasen ja Kari Salmelaisen vetämä deittiohjelma eX-sinkku. Pumpanen kertoo Iskelmälle olevansa innoissaan päästessään konkari-Salmelaisen työtoveriksi.

- Mulla on ollut Karista tosi sympaattinen käsitys. Kari on niin symppis. Se on niin isällinen. Meille syntyi heti alkuun sellainen iskä-kakara-suhde. Meillä on 40 vuotta ikäeroa ja se näkyy meistä. Me ollaan aika hauska juontopari, Pumpanen nauraa.

Uusi ohjelma yhdistää nettideittailun ja viihdeohjelman. Parivaljakko onkin ruotinut ohjelmanteon myötä paljon parisuhteita.

 - Me ollaan puhuttu parisuhteista tosi paljon. Kari jonkun verran omistaan ja antanut niitä näkemyksiään. Ja nyt kun itse olen jo puoli vuotta viettänyt itsetutkiskelusinkkuelämää tai en ole seurustellut, niin tämä on ollut mullekin hyvä seikkailu suhteiden maailmaan. Olen etsimässä itseni, Pumpanen pohtii.

Hän kertoo arvostavansa sitä, että Salmelainen ei tuputa omia ohjeitaan ja pidä juuri niitä oikeina. Hän on avarakatseinen ja antaa tilaa.

-Viivi on sellainen hauska lappalaishössö, ihana mimmi, Salmelainen kuvailee juontajakollegaansa.

eX-sinkku TV5:lla lauantaina klo 20.

Kilpailut

Uusimmat