Matti Nykänen esintymään Iskelmä Festivaalin karavaanareiden iltaan

10.06.2012 10:03 - Antti Granlund

Matti Nykänen esiintyy keskiviikkona Iskelmä Festivaalin aattona karavaanareiden illassa Himos Areenalla.

Nykäsen esiintyminen on osa hänen Elämä on laiffii 2012 -kiertuettaan. Mäkihyppylegenda palasi tositoimiin viime perjantaina, ensimmäistä kertaa vankilasta vapautumisensa jälkeen. Nykäsellä on sovittuna syyskuun loppuun mennessä peräti 50 keikkaa Jussi Niemen Samurai-orkesterin kanssa.

Karavaanareiden ilta starttaa Mono pub & pizzeriassa kello 19 alkaen, ja ilta huipentuu Himos Areenalle.keskiviikkona 27. kesäkuuta. Tapahtuma on tarkoitettu 3 vrk:n leirintäaluepaikan ostaneille.

Karavaanialue pähkinänkuoressa

Iskelmä Festivaalien karavaanialueelta on matkaa 700 metriä festivaalialueelle. Karavaanialue on hiekkakenttä. Alueella ovat suihkut, saunat ja vessat, miehille ja naisille erikseen. Paikalla on myös tiskaus- ja juomavesipisteet.

Festivaalin ajan torstaista lauantaihin karavaanareille lämmitetään savusauna ja rantasauna, jotka ovat uimarannan läheisyydessä festivaalialueen vieressä. Karavaanialueella on myös Saunarekka. Sen varaukset on tehtävä paikan päällä Saunarekasta.

Länsirinteiden Iltalehti-karavaanialue sekä Battery-alue ovat jo loppuunmyyty. Myynnissä on Ingman-karavaanialue. Ennakkoon myydään vain 3 vrk sähköllisiä paikkoja. Mikäli paikalle saapuu perjantaina tai lauantaina, karavanpaikat myydään ja maksetaan paikan päällä, mikäli niitä on jäljellä.

Lisää tietoa majoituksesta ja karavaanialueesta osoitteessa iskelmahimos.fi/caravanalue.

Kilpailut

Uusimmat