Voitto - Popeda sai oman nimikkopunaviinin

22.06.2012 08:45 - Antti Granlund

Popeda on saanut oman nimikkopunaviinin Voitto, joka saapuu Alkoihin heinäkuussa. Voit katsoa tästä, miltä Popeda-viinin pullo näyttää.

Popedan jäsenille jaettiin omat punaviinipullot eilen torstaina, mutta muuten juoma on vielä harvinaista herkkua. Alko listannut viinin valikoimiinsa heinäkuusta alkaen, jolloin kaikki täysi-ikäiset halukkaat pääsevät sitä maistelemaan.

Popedan Voitto-punaviinin myynti alkaa maanantaina 2. heinäkuuta 2012. Voitto myydään 75 cl pullossa ja se on Alkon tilausvalikoimassa. Voitto-punaviini on valmistettu Espanjassa Toron viinialueella ja se on tyyliltään rotevan hedelmäinen ja täyteläinen. Viinin on valmistuttanut Winestate Oy. Pullon etiketti ja nimi ovat suoria viittauksia Popedan viime vuonna ilmestyneeseen Voitto-albumiin.

Lukuisat muutkin yhtyeet ovat viime vuosien aikana saaneet omia nimikkoviinejään. Viime vuonna Yö julkisti oman Loisto-viininsä, ja lisäksi Alko on ottanut valikoimiinsa ulkomaisten rockyhtyeiden - muun muassa Kissin ja Motörheaden - viinejä.

Popedan Voitto-viini näyttä tältä:

Kilpailut

Uusimmat