Nämä ovat maailman oudoimmat ammatit

11.07.2012 06:15 -

Luulitko omaa työtäsi omituiseksi? Lue oheinen lista ja saatat olla toista mieltä.

Chacha-sivusto on listannut maailman erikoisimmat työt. Kerropa ammatiksesi joku näistä, niin jatkokeskustelu on taattu!

1. Seksilelujen testaaja
Ammatti, joka ei vielä ole yleinen. Tästä työstä kuitenkin maksetaan hyvin. Ammatin uskotaan myös yleistyvän tulevaisuudessa,  koska seksilelujen myynnin uskotaan kasvavan 700 prosentilla seuraavana vuosikymmenen aikana.

2. Käärmeen myrkyn lypsäjä
Tällä ammattinimikkeellä kulkevan henkilön toimenkuvaan kuuluu pyydystää myrkyllisiä käärmeitä ja "lypsää" niiden hampaista myrkkyä, jota käytetään vasta-aineiden valmistamiseen. Kokeilkoon, ken uskaltaa!

3. Viskilähettiläs
Tämä toimenkuva ei juurikaan selittelyjä kaipaa. Työnä on juoda viskejä, ja kehua niitä eteenpäin. Toistaiseksi maailmassa on vain yksi ainoa henkilö, jolla kyseinen titteli on.

4. Lemmikkien ruokien maistaja
Kyllä, luit oikein. Maailmassa todella on ihmisiä, joiden tehtävänä on maistella erilaisia koiran- ja kissanruokia ja arvioida parhaita reseptejä.

5. Paperisten käsipyyhkeiden haistelija
Tämän ammatin edustajalta vaaditaan todella herkkä hajuaistia. Kyseinen ammattilainen on korvaamaton apua käsipyyhkeiden vamistajille, sillä haisevat käsipyyhkeet ovat alalla suuri ongelma.

6. Stuntman
Tiedäthän kaikki Pelkokerroin-ohjelman ällöttävimmät stuntit ja temput? Jonkun täytyy testata kaikki temput etukäteen, jotta ohjelman tekijät pystyvät varmistamaan ne turvallisiksi. Miltäköhän mahtaa tuntua syödä raakoja häränkiveksiä päivittäin?

7. Heinäsirkkojen kasvattaja
Tämän henkilön tehtävänä on varmistaa, että ihmisten suloiset lemmikkiliskot saavat syötävää. Kasvattajilla on useita tuhansia sirittäjiä, joiden ainoa tarkoitus on päätyä liskojen välipalaksi.

8. Hengityksen haistelija
Kuten nimestä voi päätellä, tämän henkilön tehtävänä on haistella ihmisten hengitystä. Haistelu suoritetaan ennen ja jälkeen sen, kun testaaja on nauttinut hengityksen raikastimia.

9. Sängyn lämmittäjä
Sängyn lämmittäjä makaa hotellihuoneen sängyssä erityisessä lämpötakissa ennen kuin huoneen asukas itse menee nukkumaan. Useimpien mielestä tämä kuulostanee todella älyttömältä, mutta kyseisestä palvelusta ollaan selkeästi valmiita maksamaan.

Lähde: Chacha

Lue alkuperäinen uutinen:

Nämä ovat maailman älyttömimmät työt (The Voice | 06.07.2012 )

The Voice ja Iskelmä - Parhaita kotimaisia kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat