Salatut elämät palaa ruutuun dramaattisesti - tieto kuolemasta järkyttää

01.09.2012 08:52 - Antti Granlund

Salatut elämät palaa ruutuun maanantaina. MTV3 on raottanut malttamattomille katsojille salaisuuksien verhoa sen suhteen, mitä on luvassa.

Salattujen elämien kevätkauden lopusta ei dramatiikkaa puuttunut.

Keväällä viimeisen jakson lopussa Aaron ja Eeron äidiksi paljastunut Anni-mummi sieppasi Sievisten pojan Severin ja lähti näitä autolla karkuun. Perhe lähti autolla heidän peräänsä.

Takaa-ajo päättyi, kun Anni menetti autonsa hallinnan ja lensi kaiteen yli. Perässä kaasuttaneet Sieviset törmäsivät heti perään tietyömaan vuoksi rakennettuun esteeseen. Jakso päättyi kuvaan, jossa Sieviset makasivat elottomina autossa ja Anni-mummin ja Severi-pojan auto oli lumikinoksessa.

Ennen loppukohtausta jaksossa nähtiin toinen yllätys, kun yli kymmenen vuotta sitten sarjasta poistunut Pete Lantun esittämä Kalle Laitela ilmestyi isänsä Ismon oven taakse.

Miten tarina jatkuu? (Sisältää juonipaljastuksia!)

MTV3:n mukaan Salattujen elämien syksyn avausjaksossa Sievisten sekä Annin ja Severin auto-onnettomuudet alkavat selvitä. MTV3 vihjaa, että jonkun ilmoitetaan kuolleen onnettomuudessa, mutta henkilöllisyyttä ei paljasteta.

Ismo on onnellinen saatuaan poikansa Kallen vierailulle. Ismo esittelee Liisan Kallelle. Liisa kertoo Ismolle aistineensa, että Kallella ei ole kaikki kunnossa ja kuuntelee salaa Kallen riitaisaa puhelua.

Jaksossa Iida tekee raskaustestin, Lari ja Elias katuvat seksiään niin, etteivät pysty edes puhumaan aiheesta, Peppi katkaisee välit Ossiin ja vanha tuttu palaa maisemiin.

Salatut elämät MTV3:lla maanantaina 3.9. kello 19.30. Jakso on kielletty alle 12-vuotiailta ahdistavien kohtausten takia.

Kilpailut

Uusimmat