Salatut elämät jatkuu tänään - MTV3 paljastaa juonikuvioita

03.09.2012 08:57 - Antti Granlund

Salatut elämät palaa kesätauon jälkeen ruutuun tänään maanantaina. MTV3 on paljastanut joitakin illan jaksossa tapahtuvia asioita.

Keväällä ohjelman viimeisen jakson lopussa Aaron ja Eeron äidiksi paljastunut Anni-mummi sieppasi Sievisten pojan Severin ja lähti näitä autolla karkuun. Perhe lähti autolla heidän peräänsä. Takaa-ajo päättyi, kun Anni menetti autonsa hallinnan ja lensi kaiteen yli. Perässä kaasuttaneet Sieviset törmäsivät heti perään tietyömaan vuoksi rakennettuun esteeseen.

Illan jaksossa selviää, kuinka kolarissa kävi. MTV3 on luvannut suru-uutisia, mutta ei kertonut kenen osalta.

Keväällä nähdyssä jaksossa koettiin toinenkin yllätys, kun yli kymmenen vuotta sitten sarjasta poistunut Pete Lantun esittämä Kalle Laitela ilmestyi isänsä Ismon oven taakse. Tämän illan jaksossa Ismo esittelee Liisan Kallelle. Liisa kertoo Ismolle aistineensa, että Kallella ei ole kaikki kunnossa ja kuuntelee salaa Kallen riitaisaa puhelua.

Kevään päätösjaksossa Lari (Ronny Roslöf) ja Elias (Petteri Paavolainen) päätyivät harrastamaan seksiä. Samaan aikaan Larin tyttöystävä Iida (Rosa Rusanen) epäili olevansa raskaana. Illalla Jaksossa Iida tekee raskaustestin, kun taas Lari ja Elias katuvat seksiään niin, etteivät pysty edes puhumaan aiheesta. MTV3 kertoo, että kolmiodraamassa on luvassa vaikeita aikoja syksyn aikana.

Salatut elämät MTV3:lla maanantaina 3.9. kello 19.30. Jakso on kielletty alle 12-vuotiailta ahdistavien kohtausten takia.

Kilpailut

Uusimmat