Anne Kukkohovi Meikittömän päivän keulakuvaksi

03.09.2012 20:20 - Antti Granlund

Viime vuonna suureen suosioon noussutta Meikitöntä päivää vietetään jälleen tällä viikolla. Malli ja juontaja Anne Kukkohovi on lähtenyt teemapäivän keulakuvaksi.

Meikitöntä päivää vietetään tämän viikon torstaina 6. syyskuuta. Facebookissa mainostettavaan tapahtumaan on luvannut osallistua jo yli 16 000 henkilöä. Kukkohovi kertoo Voicen haastatelussa, että meikittömyys on hyvin tervetullutta.

- Meikittömyys liittyy itselläni rentoutumiseen ja omana itsenäni olemiseen. On hyvä välillä tuulettaa sekä kasvojaan että mieltään. Nainen on mielestäni kaunis meikattuna, mutta kauneimmillaan paljaana, ilman meikkiä, Kukkohovi kertoo.

Tänä vuonna Meikittömästä päivästä koostetaan kirja, johon kuvataan ja haastatellaan osallistujia, bloggaajia ja tunnettuja suomalaisia. Kuvista ja päivän herättämistä ajatuksista koostetaan myös taidenäyttely.

Viime vuonna Meikitön päivä -tapahtumaan osallistui lähes 40 000 suomalaista. Kyseessä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisemmän kosmetiikan puolesta.

Teemapäivästä lisää Facebookissa.

Lähde: Voice

Iskelmä ja Voice ovat osa SBS Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat