Nightwish saa omat Reino-tossut - tältä ne näyttävät

31.10.2012 08:38 - Antti Granlund

Nightwish-yhtye lanseeraa omat Reino-tossu marraskuun alussa. Aloite yhteistyöhön tuli bändin taholta.

Nightwishin manageri Ewo Pohjola kertoo iden tulleen yhtyeen kiertuehenkilökunnalta.

- Kaverit painavat bussirundeilla omissa Reinoissaan 24/7. Kerran he kysyivät, että pitäisikö hoitaa työsuhde-Reinot joka tyypille. Tutustuessamme Euroopan kiertueella Battle Beast -manageri Kari Penttiseen, joka on hyvää pataa Reinotehtaan hemmojen kanssa, niin tässä sitä ollaan!

Aikaisemmin omat nimikko-Reinonsa ovat saaneet muun muassa Negative, Katri Helena, Petri Nygård, Tappara, Jokerit sekä muut jääkiekko- ja jalkapallomaajoukkueet.

Ensimmäiset Reinot valmistuivat Tampereella pulavuotena 1932. Tossut ovat pysyneet siitä asti alkuperäisessä kuosissa ja mallissa. Reinoille kävi niin kuin lähes kaikille kulutustavaroille, eli niiden valmistus siirrettiin halpamaihin 80-luvulla. Arto Huhtinen osti yhtiökumppaninsa Tuire Erkkilän kanssa Reinot silloiselta työnantajalta Nokian Jalkineilta vuonna 2005 ja siirsi tuotannon takaisin Suomeen. Tuolloin Reinojen suosio lähti uuteen nousuun.

Reinoja on myyty tammikuusta 2005 alkaen yli 2 miljoonaa paria. Kaikkiaan niitä on myyty lähes kaksikymmentä miljoonaa paria.

Nightwish-Reinot näyttävät tältä:

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat