Näin Tanssii Tähtien Kanssa –semifinalistit valmistautuvat lähetykseen

25.11.2012 15:45 -

Tanssii tähtien kanssa –kilpailun semifinaali kisataan tänään. Semifinaalissa olevat parit ovat paljastaneet, millaisia rituaaleja he suorittavat ennen suoraa lähetystä.

Tanssii tähtien kanssa –semifinalistit,  Antonio Flores ja Disa Kortelainen, Baba Lybeck ja Mikko Ahti sekä Krisse Salminen ja Matti Puro kisaavat miljoonayleisön edessä, mikä ei välttämättä ole ihan helppoa. Valmistautuakseen koitokseen tähtitanssijat suorittavatkin omia rituaalejaan ennen parketille astumista.

Krisse Salmisen valmistautumiseen kuuluu levottomuus ja jopa hengittämisen unohtaminen.

– Viimeisen tunnin aikana Matti ottaa käsistä kiinni, katsoo syvälle silmiin ja käskee hengittämään. Pidämme hengityshetkiä ja käymme ulkona ottamassa pienet hapet. Se aina rauhoittaa jännitystä. Matti tarkkailee minua siinä asiassa. Saatan kävellä ja hölöttää ja käydä läpi askelia, sitten Matti tulee keskeyttämään ja sanoo, ettei saa miettiä. Sitten menen piiloon käymään kuvioita läpi. Kun Matti näkee sen, hän tulee lopettamaan. Hänen mielestään siinä vaiheessa ei kannata miettiä, vaan siitä on vain haittaa, Krisse kuvailee.

Myös Baba Lybeckille ja Mikko Ahdille on muodostunut ohjelman aikana omat valmistautumisrituaalit.

– Otamme päivän mahdollisimman rennosti ja nautimme hetkestä. Noin 5–10 minuuttia ennen tanssia, pompimme vähän ja käymme läpi joitain pätkiä tanssista. Haemme vireystilaa vartaloon ja mieleen h-hetkeä varten. Ennen harjoittelua ja sunnuntaina ennen kuin tulemme studiolle, teemme joogakuvion, kertovat Baba ja Mikko.

Kolmas semifinalistipari, Antonio Flores ja Disa Kortelainen poikkeaa kilpakumppaneistaan siinä, että he astelevat lavalle kylmiltään. 

– Meillä ei ole mitään rituaaleja, me vain menemme parketille. Jos olen epävarma, niin kyllä joskus kysyn Disalta, miten koreografia meni, kertoo Antonio.

Kilpailut

Uusimmat