Miltä tuntuu, kun oma äiti lähtee tosi-tv-sarjaan?

26.03.2013 08:30 - Mikko Räsänen

Selvännäkijä Claudia Eve on yksi Iholla-sarjan tähdistä. Voice kysyi hänen laulajatyttäreltään Peppi Polvianderilta, miltä tuntuu katsoa omaa äitiä reality-sarjassa.

Laulajatulokas Peppi Polviander on noussut tänä talvena otsikoihin. Hänen singlensä Aavaa on saanut kohtalaisesti radiosoittoa, ja viihdemediaa on kiinnostanut se, että Peppin taustajoukoissa on myös Jonne Aaron. Moni ei kuitenkaan vielä tiedä, että Peppin äiti on selvännäkijä Claudia Eve, joka on tänä keväänä tullut tutuksi Iholla-sarjasta. Ohjelmassa Claudia kuvaa itse omaa arkeaan ja päästää kameran todella lähelle iloihinsa ja suruihinsa.

Voice kysyi Peppiltä, miltä tuntuu nähdä oma äiti tosi-tv-sarjan tähtenä.

- Olen nähnyt ehkä puolet sarjan jaksoista. Sanotaan niin, että tämä on varmaan ollut äidille hyvä koulu, Peppi muotoilee.

- Sarjassa näkee paljon sitä juhlahumua, mihin äiti pääsee työnsä puolesta, mutta sen vastapainoksi ohjelmassa näkee myös sitä muuta elämää.

Saako Claudiasta ohjelman perusteella oikean kuvan?

- Onhan äiti antanut itsestään aika räväkän ja provoivan vaikutelman. Jaksoissa ei kuitenkaan ole näy se, että hän on oikeasti todella herkkä ja kiltti.

Voisitko itse kuvitella osallistuvasi Iholla-ohjelmaan?

- Miksei, kai minä periaatteessa voisin, jos jotain kiinnostaisivat minun päivittäiset kommellukseni.

Kilpailut

Uusimmat